Erkek Kasık Bölgesi Lazer Epilasyon (lütfen fikir verebilir misiniz)?

Aşırı ve gerçekten rahatsız edici kıllanması bulunan bir erkeğim. Zamanında jilet ile Kasık bölgesi kıllarımı mahvettiğim için şu an ağdayla bile alsam, jilet vurmuşum gibi çıkıyor.

Bu yüzden epilasyon düşünüyorum, baya bir araştırıyorum fakat bir ilçede yaşadığım için imkanlarım kısıtlı. Toplasan en fazla 10-15 tane epilasyon yeri vardır.

Erkek epilasyon yapıyorlar mı bilmiyorum ve yapıyorlarsa da Kasık bölgesine epilasyon yapacakları konusunda pek bir fikrim yok. Araştırdığımda hiç, Erkek epilasyon/Ağda salonu gibisinden bir yer göremedim. Yani erkek epilasyon yapıyorlarsa ekstradan yapıyorlardır ve hani Kasık bölgesi ile ilgilenmeme olasılıkları çok yüksek.

Asıl çekindiğim konu ise büyük ihtimalle epilasyon uzmanları tüm salonlarda kadın, rahatsız edici olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda fikir verebilir misiniz lütfen.

(Ayrıca temizlik için yolan epilatör ve cımbız kullanıyorum, daha pratik önerileriniz varsa lütfen söyleyin. Hiçbir tüy dökücü kremin jiletten farkı olduğunu düşünmüyorum, ona göre öneride bulunabilirsiniz) teşekkürler.
Erkek Kasık Bölgesi Lazer Epilasyon (lütfen fikir verebilir misiniz)?