Tüy dökücü kremler mi, tüy dökücü maske ağda mi , tıraş bıçağı mi, epilasyon mu yoksa kalıcı çözüm lazer mi? Bir sürü tüy alma yöntemi var senin tavsiyen hangisi.
Bana göre lazerden sonra ağda daha uzun süre kalıcı bir yöntem en azından ayda bir yapılıyor diğerleri uzaması süresi daha az sanki.İlk defa kullanacağım bir marka bilgilerini deneyimlerimi bence ile sunmak üzere görüşürüz 🥰🥰
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için hangi yönetimi kullanıyorsunuz, neden?
Selammm 🎃 Bebek tabiki en iyi çözüm lazer epilasyon kendin saatlerce tüylerin için uğraşmıyorsun ve artı kalıcı bir çözüm. Lazer epilasyon bazen yapıyorum kendime ama tabiki aylarca süren bir uygulama olduğu için ben çabuk sıkılıyorum kendimi taramak Bana işkence gibi geliyor. Özellikle yazın lazer epilasyondan kaçıyorum çünkü tenim bronzlaşıyor. Ağdayı tercih ediyorum daha uzun süreli ve cildimi pürüsüz yaptığından dolayı vazgeçemiyorum ☺️
Doğum yaparsak boşa gitmesin diye bekleye bekleye yaşlandık lazere gitmedik ama cocuğum olursa 18 de direkt götürürüm geç kalmak anlamsız şuanda ağda kullanıyorum lazere gidersem ağda da mantıksız o kadar acıya değmez karışık konular 😂😂😂🤷
Diyorum ya 18 de gitmek lazım sonrası geç kalınmış her türlü benim 22 23 yaşında imkanım oldu para kazanmaya başlayınca yani sonra da evlencektim zaten öyle erteledim ama evlenmedim de nasip değilmiş diyoruz artık
Jilet ve ağda kızarıklık yapıyor ve asla tam olarak bir çözüm sağlamıyor jilet kılların dağılmasına ve daha gür çıkmasına sebep oluyor ağda da cildi yakıyor sarkıtıyor ve enfeksiyona açık hale getiriyor, o nedenle benim tercihim lazer 😊👍
Merhaba. Remove ile yazın tadını doyasıya çıkartmak mümkün. Severek kullandım ve etkisini gördüm. Bacaklarımı pürüzsüz ve bebeksi bir görünume kavuşturdu.
Ağdada baydı artık önce hevesle yapardım şimdi diyorum anne gel bir ucuda sen yap oda yapıyorda sert yapıyor diyom şu ağdayı düşmanına yağıştırıp çeker gibi yapma geri ben yağıyorum yoruldum🤪