Diğerleri benim koyabileceğim tarzda değildi.🙄😌
Vücuttaki tüyleri almak kadar almamak da doğal mı?
Diğerleri benim koyabileceğim tarzda değildi.🙄😌

ya bu kıl olayı zaten tamamen sürü psikolojisinden kaynaklı bir şey çoğu insan yapıyor diye herkes yapmak zorunda hissediyor kendini halbuki öyle bir şey yok kol ve bacak almak şart bir şey değil vücut hijyeni için genital bölge ile koltuk altını almak yeterli aslında. kol ve bacaklar çevre için alınıyor şimdi kendimizi kandırmayalım bakım diyoruz ama kol ve bacakları çevre için alıyoruz yani. ha kendini iyi hissetmek için alırsın o ayrı mesele ona bir şey demem ama kol ve bacak kıllarını almak zorundayız diye bir şey yok. bazı insanlar bu kıl olayını çok abartıyor yüzündeki ayva tüylerini alanlar var halbuki onlar belli bile olmuyor insanlar tutup da mikroskopla incelemiyor suratınızı bu kadar kasmaya gerek yok.
Bikini bölgesindeki kılları ve vücut killarını almamak doğallık değildir temel temizliktir. Doğallık ve temizliği karıştırmayın
Bakım erkek için yapılmaktan ziyade öz saygıdan dolayıdır. Her cinsiyetin farklı durumları ve görevleri vardır, feminizm çatısı altında eşitliği çarptıran insanlar var. Bence savundukları görüşün tanımını ya bilmiyorlar ya da yanlış anlamışlar. Ve dışarıdan bakacak olursak göze pek hoş gelmiyor bu tarz bir görüntü.
Kişiye göre değişir kimisinde çok kısadır sarıdır vucutta hiç belli olmaz kiminde çok siyahtır çok kötü görünür kendine bakarak karar vermeli.
Cevap
23Cevap
İstemeyen almaz. Özgüvenli insanları seviyorum ben böyleyim diyenleri. Lakin hijyen açısından bikini bölgesi mutlaka alınmalı. Benim kimse görmez bacaklarımı kollarımı alsamda, ama genede alıyorum çünkü kendi gözüme hoş geliyor
İstemiyorsa almayabilir. Her insan kendini nasıl mutlu ve huzurlu istiyorsa o haliyle kalmalı. Bence doğal bir durum.
Allah nazarlardan saklasın maşallah. Taş Devrinden kalma sanırım bunlar. Ne diyebilirim ki. Aslan yattığı yerden belli olur.
Görsel olarak güzel görünmuyor sakkallı kız gördüm çok güzel kız ergen çok kötü görüntü ayrıca temizliktir
evet dogal ama çok hoş degil tabi herkezin kendi tercihi
ama bana göre kadınlarda erkeklerde almalı
An itibariyle Midem ;
Doğal değil, alınması gereken bir şey hem koku görüntü ve temizlk açısından önemli, bırakınca doğal olunmuyıor yani.
herkesin kendi seçimi
ne diyebiliriz ki:))
ama bakımlı insanlar alır..
kıl tüğ kesimi de temizliktir. düzenli olarak kesilmeli. orman kaçkını gibi olmaz.
Açıkçası bunu doğal veya normal bulamıyorum. Hele ki, kadınlar için.
Bi besmele çektim fotoyu görünce, hiç doğal değil. Doğal da olağan değil.
Taş devrini geceli çok oldu kızlar lazer ağda diye birşey var
Temizlik imandan gelir şahsen herkes temiz olmalı ben duramam öyle
doğal olabilir ancak görüntüye bakınca bir içim kalkmadı değl hele koltukaltları
Dünyadaki tek insan kalıcam yine böyle gezmem bu nedir Allah'tan lazer var da kıl derdi yok iğrenc
Görseldeki bacaklar benim yalnız. Şikayet eder misiniz soru kaldırılsın, böyle görünmek istemiyorum
Jsjshshshhshdhd
Hoşuma gittiği söylenemez
Karşı değilim ama estetik açıdan hoş değil
Kişisel bakım açısından da alınması gerek
bence doğal değil..
tüyler alınmadığında koku yapar..
Vücudundaki tüyleri almayan kadınlar dünya ahret bacımdır.
Hayır bayandada erkekte de iğrenç duruyor
Bir bayan kesinlikle almalı... Almamak olmuyor..
Doğal değil bune böyle erkek gibi olmuş kız.😬😅
Doğal ama bunu marifetmiş gibi göstermek itici.
Hoş değil ya temizlik önemli
Lütfen alın kadınlar lütfen...
Bence bayanlar almali
Neden bu fotolarla mide bulandırıyorsun
Yakıştırıyorsa kendine beni alakadar etmez
Doğal. Ama görüntü olarak hoş değil
Kişinin kendi tercihi bence nasıl isterse
Alınması lazım kadınında erkeğinde
Kötü görüntüler
İsteyen istediği gibi yaşasın
Alınması lazım
Yani sen alıyor musun almıyor musun