Güzellik & Bakım Göğüs ucu kıllarını almak doğru mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Memenin yanındaki uzuyan kılların var almak lazım mi sizce? Güncellemeler+1 yıl Almıyorum şimdilik manita olunca yaapriz bisyrlr Güncellemeler+1 yıl Aldım bugün çok güzel oldu 😅🤣 Göğüs ucu kıllarını almak doğru mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Callmemistress Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı. Ben alıyorum. Lazer de yapıyordum da sonra burdakiler uyardı yapma dedi. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Callmemistress +1 yıl Almakta sorun yok da lazer sakıncalıymış o bölgelere Yorumla Soran +1 yıl Hım hiç yaptırmadım ben sadece tıraş bıçağı ile alıyor m Yorumla
atiye00 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hormonal bi hastaligin mi var? Kadinlarda orda kil çikmasi normal değil bence 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Lazer ile devam et böyle bir sorunun varsa daha fazla kıllanabilşr 1 0 Yorumla
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Alma gitsin airsan cogalma kainasma olmasi muhetemedir 1 0 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bir kere aldım göğsümü komple bir ay boyunca batma, yanma, kaşıntı yaşadım bir daha asla almam 😅 1 0 Yorumla
kenan-ateşli Takip Et Xper 1 Yaş: 42 +1 yıl bence kadınlarda mem ucunda yanında ki tum kılları alması lazım sonuçta mem ücünü emmek ve öpmek hoşumuza gidiyor 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 😅😄 Yorumla kenan-ateşli +1 yıl ne yapıyim sen meme ucu falan diyince canım meme emmek çekti yani bunları derken bizide duşunun canım Yorumla Soran +1 yıl Gayet düz sordum yani Yorumla Soran +1 yıl Yok benim işim olmaz Yorumla kenan-ateşli +1 yıl tamam Yorumla Soran +1 yıl By y Yorumla kenan-ateşli +1 yıl bay bay canım Yorumla
Pianist0445 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Her daim bakımlı olmak gerekir 5 8 Yorumla kedilerisever128 +1 yıl sen bakımlı mısın Yorumla Soran +1 yıl 😅😄 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Foton yenimi Yorumla Soran +1 yıl Kimin😃😅 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Senin Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla zorro_keremim +1 yıl Nerdensin Yorumla Soran +1 yıl Burdan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben alıyorum valla hormonlarada baktırdım hiç bi sıkıntı yok. Çıkanı alıyoruz işte :D 3 5 Yorumla S8484 +1 yıl sakallı kız daimailgimi çekmiştr Yorumla S8484 +1 yıl merhaba Yorumla S8484 +1 yıl g n y y d n Yorumla zorro_keremim +1 yıl Al cimbizla ama Yorumla S8484 +1 yıl hayırlı bayramlar.. Yorumla
Tayfur1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Tam olarak nasıl görünüyor kötü mü görünüyor merak ettim ☺️ 1 18 Yorumla Tayfur1 +1 yıl Çok güzel oldu derken merak ettim bak şimdi 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Sürpriz Yorumla Tayfur1 +1 yıl Gerçekten çok merak ediyorum 😊 Yorumla Soran +1 yıl Süper oldum ya 🤣 bayarma özel temizlendim 😊🥰 Yorumla Tayfur1 +1 yıl Keşke görebilsem 😊🤭 Yorumla Soran +1 yıl Yok olmaz Yorumla Tayfur1 +1 yıl Üzüldüm 😌☹️ Yorumla Soran +1 yıl Evet naparsin işte hayat Yorumla Tayfur1 +1 yıl ☹️☹️ Yorumla Soran +1 yıl 😶🙋 Yorumla Tayfur1 +1 yıl ☹️☹️☹️😌 Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm 😣 Yorumla Tayfur1 +1 yıl Gizli olmasaydın keşke Yorumla Soran +1 yıl Nolcakti Yorumla Tayfur1 +1 yıl Yazacaktım sana 😊 Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla Tayfur1 +1 yıl Takip etsene lütfen 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yok sağol Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kapkara ve sertse itici olur be.. sen direkt lazer yap 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sarışınım ama orda siyah gibi duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm kotu goruntu degildir sanmam.. uzun degilse. Gostersene Yorumla Soran +1 yıl Neyi gösterim mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kili ammk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen malsin mal. lan gormeden ne diyecez salak Yorumla
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl çok değilse itici olmaz 1 40 Yorumla S8484 +1 yıl sadeleş Yorumla Soran +1 yıl Mi hd Yorumla S8484 +1 yıl dh im Yorumla Soran +1 yıl Sdgvgv Yorumla S8484 +1 yıl onlar kaç beden Yorumla Soran +1 yıl Neoldu Yorumla S8484 +1 yıl ya soruyorzanlamazlıktan geliyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Küçük Yorumla S8484 +1 yıl kaç yane Yorumla Soran +1 yıl 75 hxkhx Yorumla S8484 +1 yıl ama o en güzeli Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla S8484 +1 yıl ufaklar en harika.. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 👍 Yorumla S8484 +1 yıl onlar aşk werirwe öpülmeyi çokk hakk ederler Yorumla Soran +1 yıl Sağol 😏😃 Yorumla S8484 +1 yıl wallahi günün en mukemmelsin Yorumla S8484 +1 yıl senn beğeniyon mu Yorumla Soran +1 yıl Çok değil ya 😣 Yorumla S8484 +1 yıl n e d e n n.. Yorumla Soran +1 yıl Öylesine Yorumla S8484 +1 yıl iri mi sewiyon Yorumla S8484 +1 yıl susma hemen Yorumla Soran +1 yıl Evet 😅 Yorumla S8484 +1 yıl bn ufak seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende büyük 😄 Yorumla S8484 +1 yıl deliye bakkşimdien öncekıllı halini görmek isterim Yorumla Soran +1 yıl Of ben gidiyorum hadi byby Yorumla S8484 +1 yıl lütfen bakk ricaydı bu.. Yorumla S8484 +1 yıl ya bu kızlar neden hep ters Yorumla Soran +1 yıl Söz cokmu duzsuniz Yorumla S8484 +1 yıl aksüt değiliz Yorumla Soran +1 yıl E yani 😂😅 Yorumla S8484 +1 yıl cnn sağolsun..çok şey istemedik Yorumla Soran +1 yıl Byby Yorumla S8484 +1 yıl koşa koşa mı by by dedin Yorumla Soran +1 yıl He b Yorumla S8484 +1 yıl gitme Yorumla S8484 +1 yıl g n y d n Yorumla S8484 +1 yıl merhaba naber Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl alabilirsin problem olmaz 1 7 Yorumla Soran +1 yıl He siz aliyomusum Yorumla deli_adammm +1 yıl ben erkeğim farkındaysan sen kadınsın erkeklerde normal kadınlarda alınması daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Evet 😅 öyle sevgilim yok ya 😣 almıyorum Yorumla deli_adammm +1 yıl kıyamam :D Yorumla Soran +1 yıl Senin burcun ne Yorumla deli_adammm +1 yıl kova Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla
iremd02 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Orada kıl mı çıkıyor 🤨 2 2 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Sende cikmiyormu Yorumla iremd02 +1 yıl Çıksa böyle bir soru sorar mıyım? Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 856 cevap paylaştı. Ben kesiyorum düzenli olarak 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 522 cevap paylaştı. Yani bı kadına yakışan almaktır 😊😊 1 1 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Kendin için al manita için değil manita orayı nerden görecek 😊😊 Yorumla
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl E bir zahmet 1 5 Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Artık var ya manitan. Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Sence? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl E yazmayacak misin artık? Hala bilmiyorum diyor hatun yaa Yorumla
AmOrxx Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Orda kıl çıkmıyo ki 1 26 Yorumla Soran +1 yıl Cikiyo ki yazdık Yorumla AmOrxx +1 yıl Ellah allah Yorumla Soran +1 yıl Evet 😅 Yorumla AmOrxx +1 yıl Hormonların bozulmuş senin benimde bozulmuştu vücutta farklı şeyler oluyo süt gelmişti sırtım lekelenmisti falan stesli günlermi gecirdin Yorumla Soran +1 yıl Yo vardı bayadir. da süt niye geldik i evlimisin. yoksa Yorumla AmOrxx +1 yıl Hayır hormon bozulunca geliyo Yorumla Soran +1 yıl He benimde ucu böyle geniş oluyo bazen yani 😅 Yorumla AmOrxx +1 yıl Normal o ya Yorumla Soran +1 yıl He iyi tabi sonra duzeliyo yani. evlenme yaşım geldi sanırım Yorumla AmOrxx +1 yıl Ne alaka ya. dd. d öyle bi yaş yok ki sevince birisini evlenirsin Yorumla Soran +1 yıl Nebilim öyle geliyo aklıma. Yorumla Soran +1 yıl Hoslandigim birivar istemiyobenigibi Yorumla AmOrxx +1 yıl Istemiyosa kendi kaybeder Yorumla Soran +1 yıl Çok istiyorum. ve olmadı Yorumla Soran +1 yıl Ayrıldık ikigun önce Yorumla AmOrxx +1 yıl Bende baskasi ile gordum takmiycaksin takarsan kafayı yersin Yorumla Soran +1 yıl Hadibe kötüymüş buara bosum kafamda oyle Yorumla AmOrxx +1 yıl Kafam cinayet Yorumla Soran +1 yıl Naptım biliyonmu Twitter'da profiline fırın anlamış engel koymuş bana 😄 Yorumla Soran +1 yıl Pardon girdim🤣 Yorumla AmOrxx +1 yıl Ne saçmalıyorsun kizim sen Yorumla Soran +1 yıl Bosver Yorumla Soran +1 yıl Kafanı yorma iyi bayramlar dilerim 🥰🙋🐐 Yorumla AmOrxx +1 yıl Sana da canım sıkma canını ❤ Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ iyi günler 🙋☺️ Yorumla Soran +1 yıl 💓😙 Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl çok mu çıkıyor ki 5 1 Yorumla Ijnhuu +1 yıl Szde ckiimu Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 810 cevap paylaştı. Almalı kötü görünüyor estetik olmuyor 1 0 Yorumla
_JustRelax_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl görelim mi nasıl güzel oldu merak ettim :D 0 0 Yorumla
Ahmet1342 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Evet iyi olur 1 13 Yorumla Ahmet1342 +1 yıl Çok mu uzun Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla Ahmet1342 +1 yıl Çok çirkin duruyorsa yap Yorumla Soran +1 yıl Memem açık gezmedigim için gorunmuyo Yorumla Ahmet1342 +1 yıl Ya ilişkiye girersen Yorumla Soran +1 yıl İmkânsız Yorumla Ahmet1342 +1 yıl O zaman kalsın biri oynarsa kesersin Yorumla Soran +1 yıl Oynarsa mi 🙄 Yorumla Ahmet1342 +1 yıl Anla sende işte evlendiğinde veya sevgili yaptığında Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler ☺️ Yorumla Ahmet1342 +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl 👍🙋 Yorumla Ahmet1342 +1 yıl 🥰😍😘 Yorumla
Hessa_B Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl lazım 4 3 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Cimbizlami aliyorsun Yorumla Hessa_B +1 yıl @zorro_keremim Bende cıkmıyor hem sanane Yorumla zorro_keremim +1 yıl Burdamisin Yorumla
B4şK3nTli06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Erkek bu 0 1 Yorumla Divane_Gönül +1 yıl Ahjsjhs Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl cokmu cikiuo 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl manita kili bike eller Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O kılların olduğu kişiler daha istekli olurmuş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kimediyo bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım iyi bakalım Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ben alıyorum. Lazer de yapıyordum da sonra burdakiler uyardı yapma dedi.
Neden
Almakta sorun yok da lazer sakıncalıymış o bölgelere
Hım hiç yaptırmadım ben sadece tıraş bıçağı ile alıyor m
Hormonal bi hastaligin mi var? Kadinlarda orda kil çikmasi normal değil bence
Niye ki
Lazer ile devam et böyle bir sorunun varsa daha fazla kıllanabilşr
Alma gitsin airsan cogalma kainasma olmasi muhetemedir
Bir kere aldım göğsümü komple bir ay boyunca batma, yanma, kaşıntı yaşadım bir daha asla almam 😅
bence kadınlarda mem ucunda yanında ki tum kılları alması lazım sonuçta mem ücünü emmek ve öpmek hoşumuza gidiyor
😅😄
ne yapıyim sen meme ucu falan diyince canım meme emmek çekti yani bunları derken bizide duşunun canım
Gayet düz sordum yani
Yok benim işim olmaz
tamam
By y
bay bay canım
Her daim bakımlı olmak gerekir
sen bakımlı mısın
😅😄
Foton yenimi
Kimin😃😅
Senin
Yoo
Nerdensin
Burdan
ben alıyorum valla hormonlarada baktırdım hiç bi sıkıntı yok. Çıkanı alıyoruz işte :D
sakallı kız daimailgimi çekmiştr
merhaba
g n y y d n
Al cimbizla ama
hayırlı bayramlar..
Tam olarak nasıl görünüyor kötü mü görünüyor merak ettim ☺️
Çok güzel oldu derken merak ettim bak şimdi 🤭
Sürpriz
Gerçekten çok merak ediyorum 😊
Süper oldum ya 🤣 bayarma özel temizlendim 😊🥰
Keşke görebilsem 😊🤭
Yok olmaz
Üzüldüm 😌☹️
Evet naparsin işte hayat
☹️☹️
😶🙋
☹️☹️☹️😌
Üzgünüm 😣
Gizli olmasaydın keşke
Nolcakti
Yazacaktım sana 😊
Sağol
Takip etsene lütfen 😊
Yok sağol
Kapkara ve sertse itici olur be.. sen direkt lazer yap
Sarışınım ama orda siyah gibi duruyor
Hmm kotu goruntu degildir sanmam.. uzun degilse. Gostersene
Neyi gösterim mk
Kili ammk
Sen malsin mal. lan gormeden ne diyecez salak
çok değilse itici olmaz
sadeleş
Mi hd
dh im
Sdgvgv
onlar kaç beden
Neoldu
ya soruyorz
anlamazlıktan geliyorsunuz
Küçük
kaç yane
75 hxkhx
ama o en güzeli
Bilmem
ufaklar en harika..
Teşekkürler 👍
onlar aşk werir
we öpülmeyi çokk hakk ederler
Sağol 😏😃
wallahi günün en mukemmelsin
senn beğeniyon mu
Çok değil ya 😣
n e d e n n..
Öylesine
iri mi sewiyon
susma hemen
Evet 😅
bn ufak seviyorum
Bende büyük 😄
deliye bakk
şimdi
en önce
kıllı halini görmek isterim
Of ben gidiyorum hadi byby
lütfen bakk ricaydı bu..
ya bu kızlar neden hep ters
Söz cokmu duzsuniz
aksüt değiliz
E yani 😂😅
cnn sağolsun..
çok şey istemedik
Byby
koşa koşa mı by by dedin
He b
gitme
g n y d n
merhaba naber
alabilirsin problem olmaz
He siz aliyomusum
ben erkeğim farkındaysan sen kadınsın erkeklerde normal kadınlarda alınması daha iyi olur
Evet 😅 öyle sevgilim yok ya 😣 almıyorum
kıyamam :D
Senin burcun ne
kova
He
Orada kılın ne işi var be 😳
Orada kıl mı çıkıyor 🤨
Sende cikmiyormu
Çıksa böyle bir soru sorar mıyım?
Tabiki alırım çom itici bişey
tabiki al yalarken zor oluyor
Al tabi abla onlar olur mu hiç orda
Ben 3 numaraya vuruyorum
Ben kesiyorum düzenli olarak
Yani bı kadına yakışan almaktır 😊😊
Kendin için al manita için değil manita orayı nerden görecek 😊😊
hormonlarını kontrol ettir kadın doğumda
E bir zahmet
Artık var ya manitan.
Kim
Sence?
Bilmiyorum
E yazmayacak misin artık? Hala bilmiyorum diyor hatun yaa
Orda kıl çıkmıyo ki
Cikiyo ki yazdık
Ellah allah
Evet 😅
Hormonların bozulmuş senin benimde bozulmuştu vücutta farklı şeyler oluyo süt gelmişti sırtım lekelenmisti falan stesli günlermi gecirdin
Yo vardı bayadir. da süt niye geldik i evlimisin. yoksa
Hayır hormon bozulunca geliyo
He benimde ucu böyle geniş oluyo bazen yani 😅
Normal o ya
He iyi tabi sonra duzeliyo yani. evlenme yaşım geldi sanırım
Ne alaka ya. dd. d öyle bi yaş yok ki sevince birisini evlenirsin
Nebilim öyle geliyo aklıma.
Hoslandigim birivar istemiyobenigibi
Istemiyosa kendi kaybeder
Çok istiyorum. ve olmadı
Ayrıldık ikigun önce
Bende baskasi ile gordum takmiycaksin takarsan kafayı yersin
Hadibe kötüymüş buara bosum kafamda oyle
Kafam cinayet
Naptım biliyonmu Twitter'da profiline fırın anlamış engel koymuş bana 😄
Pardon girdim🤣
Ne saçmalıyorsun kizim sen
Bosver
Kafanı yorma iyi bayramlar dilerim 🥰🙋🐐
Sana da canım sıkma canını ❤
Teşekkürler ☺️ iyi günler 🙋☺️
💓😙
almalısın, kötü gözüküyor..
çok mu çıkıyor ki
Szde ckiimu
Al tabi emerken rahatsz eder
almak gerek yoksa itici oluyor
Al tabi , emdirirsen birine itici gelebilir.
Orda kil mi cikiyor?
Alsan iyi olur çok itici gözükür
Almalı kötü görünüyor estetik olmuyor
almalısın
Al tabiki.
görelim mi nasıl güzel oldu merak ettim :D
Evet almak lazım
bence almalısın ya da yapılıyorsa lazer
Bi zahmet
dogru
Alın bi zahmet
Tabi alman lazim cimbizla al