Herkese merhabalar
Bu pürüzsüz vücut&tüyler Bencemde siz kadınlara özel ağda yapmanın faydalarından bahsetmek istiyorum. Herkese keyifli okumalar.

Ağda yapmak cilt rengini açar!
Ağda bantları hem kıl köklerini çekmekle kalmaz hem de ten renginin koyuluğunu alır. Ağda yapılan bölgeyle yapılmayan yer arasında bir renk farklılığı olur. Beyaz tenli olmayı sevenler için ağda yapmak bir ayrıcalıktır.

Tüylerin çoğalmasına engel olur!
Ağda yapmak jilet gibi tüyleri çoğaltmaz ve kalınlaştırmaz. Aksine kıl köklerini incelterek minimum görüntü sağlar. Ayva tüylerini bitirir.

Tüylerin geç çıkmasını sağlar!
Ağda yapmak tüyleri jilet gibi bir kaç gün de çıkarmak yerine haftada bir hatta iki hafta da bir çıkarır ay da 2 kez ayda uygulamanız yeterli olacaktır.

Tahriş oluşumunu azaltır!
Bildiğiniz üzere jilet kullanmak tehlikelidir kesikler kanamalar meydana gelebilir. Ağdanın böyle bir yara izi etkisi yoktur.
Herkese pürüzsüz ve sağlıklı günler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer