Yeme & İçme Yemek yapmak istemiyorum kocamı nasıl ikna ederim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Istemiyom bunalma giriyom napcam Pratik seyler olur makarna falan Yemek yapmak istemiyorum kocamı nasıl ikna ederim? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. konuşarak tabi ki de 0 0 Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evde duruyorsan sorumluluğunu bilmen gerek adam çalışıp gelip birde yemek mi yapacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl o yapani bulur merak etme ablasi sen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Beni cok seviyo Yorumla Soran 1 yıl Ayrica asci almadi :d Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Yapanı bul de 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha asci aramiyo ki Yorumla
sakizliimuhallebim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Kocan ne alama 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kes Yorumla sakizliimuhallebim 1 yıl Ay noluyo Yorumla Soran 1 yıl Kocama mi gözünp diktin hadsiz Yorumla sakizliimuhallebim 1 yıl Kocanla sevişiuoruz Yorumla ManolyaHanımm 1 yıl Sakiz ne seviyesiz karisin ya çok kötüsün pislik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
konuşarak tabi ki de
Evde duruyorsan sorumluluğunu bilmen gerek adam çalışıp gelip birde yemek mi yapacak
Bugün yapmadın yarın hazır börek yap
Çorba makarna birşeyler yap işte
arada dışardan soyleyin
o yapani bulur merak etme ablasi sen
Beni cok seviyo
Ayrica asci almadi :d
Yapanı bul de
Ahaha asci aramiyo ki
Kocan ne alama
Kes
Ay noluyo
Kocama mi gözünp diktin hadsiz