Yeme & İçme Akşam yemeği için Japon yemeği mi Kore yemeği mi yiyeyim? KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kararsız kaldım bişey söyleyin ona göre yola çıkacağım ikisi farklı yerlerde Akşam yemeği için Japon yemeği mi Kore yemeği mi yiyeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Japon yemeği 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kralımıj iki mutfak da hayika ve lezzetli 🍜🥗🍤 Bence Kore yimeği yiyin kralımıjj👑👑🦄🦄🦄 1 4 Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl Timam Goyeyim çenin için yataşın Yorumla ChungCha 1 yıl Kralımıj çen çuk yaşaaa👑👑👑🦄🦄 Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl Ddokkoi gibi bişiy vay bi de bibimbap yidim Goyeyim iyi mi Yorumla ChungCha 1 yıl Güjel güjel kralımıj afiyet oyşun şanaa👑💞🍜🌯🌮🦄🦄🦄 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Lahmacun ye 1 7 Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl Ahahahahha ya işine bak :D Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl O zaman döner ye çok seversin Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl Nrhf6fjfjgjs müdür oldun biraz kendine çeki düzen ver bakiim aa onlar ne öyle be biraz elit şeylerden örnek ver :D Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Konya etli etmek? Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl 😂😂 Hallam kıza bak Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Sivas köfte? Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl Olur tamam yormayayım artık seni 😂😒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Japon yemeği
Kralımıj iki mutfak da hayika ve lezzetli 🍜🥗🍤 Bence Kore yimeği yiyin kralımıjj👑👑🦄🦄🦄
Timam Goyeyim çenin için yataşın
Kralımıj çen çuk yaşaaa👑👑👑🦄🦄
Ddokkoi gibi bişiy vay bi de bibimbap yidim Goyeyim iyi mi
Güjel güjel kralımıj afiyet oyşun şanaa👑💞🍜🌯🌮🦄🦄🦄
Lahmacun ye
Ahahahahha ya işine bak :D
O zaman döner ye çok seversin
Nrhf6fjfjgjs müdür oldun biraz kendine çeki düzen ver bakiim aa onlar ne öyle be biraz elit şeylerden örnek ver :D
Konya etli etmek?
😂😂 Hallam kıza bak
Sivas köfte?
Olur tamam yormayayım artık seni 😂😒
Kore oğlim
Japon yemeği ye