Yeme & İçme Gün menüsü sever misiniz? Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bu tabaktakileri birkaç saat içinde işyerinde hazırladık. Kısırı arkadaşlarım , geri kalan ıslak kek poğaça haşhaşlı çöreği ben yaptım. Bugün tam bir gün menüsü çıkardık. Sizce nasıl görünüyor? Gün menüsü sever misiniz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. severim tabi ki de 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Her erkeğin kalbine giden yol, kısırdan geçer 😂😂 1 2 Yorumla Bluedreams29 1 yıl 😅😅 Yorumla mi_lightning 1 yıl O yüzden bana kısır yapabilirsin 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Annem her zaman bana da bir tabak kaldırır güzel oluyor normalde bize yapmadığı şeylerin hepsi o tabakta mevcut oluyor 😂😂 1 2 Yorumla Bluedreams29 1 yıl Hahah misafirlere özel demek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle gerçekten 😅 Yorumla
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl benim kafayi toparlayacak tabak 🫶🏻 elinize saglik afiyet olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Severim. Kısırı niye geç fark ettim ya hshsh 1 2 Yorumla Bluedreams29 1 yıl 😅😅 Cevap sahibi 1 yıl 😂 tarzın güzelmiş
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl var mı fazla bir tabak 1 3 Yorumla Bluedreams29 1 yıl Baya bol bereketliydi. Yorumla ax2akrep 1 yıl allah bereketinizi arttırsın 😅 Yorumla Bluedreams29 1 yıl Amin 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
severim tabi ki de
Her erkeğin kalbine giden yol, kısırdan geçer 😂😂
😅😅
O yüzden bana kısır yapabilirsin 😂😂
Annem her zaman bana da bir tabak kaldırır güzel oluyor normalde bize yapmadığı şeylerin hepsi o tabakta mevcut oluyor 😂😂
Hahah misafirlere özel demek
Öyle gerçekten 😅
benim kafayi toparlayacak tabak 🫶🏻 elinize saglik afiyet olsun
Severim. Kısırı niye geç fark ettim ya hshsh
😅😅
😂 tarzın güzelmiş
var mı fazla bir tabak
Baya bol bereketliydi.
allah bereketinizi arttırsın 😅
Amin 😅
Burada olsa da kaç tabak yesem
Offf harika görünüyor