Yeme & İçme Gece acıkınca ne yenir? SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Basit bişi olsun ama üşeniyorum Güncellemeler1 yıl Ekmek arası domates peynir yanına da çay gömdüm. Bana afiedddd oldu. Gece acıkınca ne yenir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. bence makarna 0 0 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Az önce sanayi tostu gömdüm ama sen güzelsin seni sucuklı tost gömerken hayal edemedim 0 2 Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Kalkıp avakadolu tost yapma potansiyelin var Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ahajsjsjnw yok kizzz halis mulis domatesli peynirli ekmeğimi yer geçerimm Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Gece yemek sağlıksızdır. Reflü'ye ve kilo alımına sebep olur. 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Yine de yicem Yorumla realistico_ 1 yıl İki bardak su iç, geçer açlığın Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Dolapta ne varsa, sabahtan kalma sarma olsa süper olur gece gece 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Tost ayran ama gece yenmesi iyi değildir kilo yapar 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl şu an canım fena gözleme istiyo ama çok geç oldu saat 😅 0 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Kuzzalt kurt diye bir ata sözü var Kürtçe de o yenir 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Az önce bir tabak tahinli kapak tatlisi yedim 0 0 Yorumla
MrJimi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 47% 1 yıl Sucuklu yumurta fena kayar 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Cidden Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl biberli yumurta 1 4 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Bilemedim Yorumla wesaygoodby 1 yıl rafadan yumurtayı tuzla çay kaşığıyla hüpürdeterek göm Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Yiyim de yumurta içimde civcivlensin dimi Yorumla wesaygoodby 1 yıl anlıyorum acıkınca sen sensin senliğinden ödün vermiyorsun. iyisi mi zeytin ekmek ye mideni bastırsın hem sen efor sarf etme hem miden etmesin. Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl bende acıktım bır dılım ekmek arası peynır yaptım yedım yanınada cay 0 0 Yorumla
arda77745757 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl 2 saat önce annemle alkol içiyoduk şu an çerez keyfi 😅😅 0 0 Yorumla
Peanutlatte Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Mısır gevreği var mi evde 1 8 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Var da süt kalmamış Yorumla Peanutlatte 1 yıl Getir var mi orada hemen söyliyim Yorumla Peanutlatte 1 yıl Bsshhshs Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Var var ya sağol fkkdkfkf ama bu saatte sipariş verip kurye uğraştırmayi tercih etmiyorum pek Yorumla Peanutlatte 1 yıl Ya sen ne düşünceli kızsın öyle Yorumla Peanutlatte 1 yıl Jsjsjssj Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Hep ondan kaybettikk Yorumla Peanutlatte 1 yıl Kim üzdü seni shhssh Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Meyve yerim 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Mantıklı bak Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Beypazarı Kurusu 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl O ney Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Omlet yapabilirsin ablam 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Mantarlı olabilir Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Evet oda hizli pişer galiba Yorumla
damlee Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ekmek arası peynir domates bence güzel olur 1 0 Yorumla
Maidenhoodtaker Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Kırmızı ojelerin ne istiyorsa o 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl şu an kırmızı ojem yok Yorumla Maidenhoodtaker 1 yıl Pembe oje sür bende ona uygun bişey var Yorumla
No1degilha11 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cigkofteeee 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Canım çekti de bu saatte sipariş vermem Yorumla No1degilha11 1 yıl Kafana gore Yorumla
YalaguzSağlıkçı Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl cacık yıyebılırsın hem saglıklı hem kılo yapmaz 0 0 Yorumla
mistystaryu2004 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl elma 0 1 Yorumla mistystaryu2004 1 yıl kilo alırsın öyle yapmasaydın neyse afiyet olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
bence makarna
Az önce sanayi tostu gömdüm ama sen güzelsin seni sucuklı tost gömerken hayal edemedim
Kalkıp avakadolu tost yapma potansiyelin var
Ahajsjsjnw yok kizzz halis mulis domatesli peynirli ekmeğimi yer geçerimm
Gece yemek sağlıksızdır. Reflü'ye ve kilo alımına sebep olur.
Yine de yicem
İki bardak su iç, geçer açlığın
Dolapta ne varsa, sabahtan kalma sarma olsa süper olur gece gece
Tost ayran ama gece yenmesi iyi değildir kilo yapar
şu an canım fena gözleme istiyo ama çok geç oldu saat 😅
Kuzzalt kurt diye bir ata sözü var Kürtçe de o yenir
Az önce bir tabak tahinli kapak tatlisi yedim
Sucuklu yumurta fena kayar
Cidden
biberli yumurta
Bilemedim
rafadan yumurtayı tuzla çay kaşığıyla hüpürdeterek göm
Yiyim de yumurta içimde civcivlensin dimi
anlıyorum acıkınca sen sensin senliğinden ödün vermiyorsun. iyisi mi zeytin ekmek ye mideni bastırsın hem sen efor sarf etme hem miden etmesin.
bende acıktım bır dılım ekmek arası peynır yaptım yedım yanınada cay
2 saat önce annemle alkol içiyoduk şu an çerez keyfi 😅😅
Mısır gevreği var mi evde
Var da süt kalmamış
Getir var mi orada hemen söyliyim
Bsshhshs
Var var ya sağol fkkdkfkf ama bu saatte sipariş verip kurye uğraştırmayi tercih etmiyorum pek
Ya sen ne düşünceli kızsın öyle
Jsjsjssj
Hep ondan kaybettikk
Kim üzdü seni shhssh
Meyve yerim
Mantıklı bak
Beypazarı Kurusu
O ney
Omlet yapabilirsin ablam
Mantarlı olabilir
Evet oda hizli pişer galiba
Ekmek arası peynir domates bence güzel olur