Ben sunta yiyorum 🤣. Şimdi @r_engarenkyollar odun ateşinde bir patates kızarsa da yesek 🥰🥰🌺🌷🥀

Ben sunta yiyorum 🤣. Şimdi @r_engarenkyollar odun ateşinde bir patates kızarsa da yesek 🥰🥰🌺🌷🥀
Yaa kıyamam sana 🤣 olur tabiki kızartırız senin canın sağolsun hallederiz sıkıntı yok 🙋 şimdilik böyle bir şey ikram etsem kendime atıştırmalık bir şey hazırlamistim gel birlikte yiyelim güzelleşelim 👍 🤣
Ooooo bence bu da çok güzel yapıyorsun bu sanatı hatun ya. teşekkür ederim yavrum.😍😍
Rica ederim ne demek 🙋❤️ ehh işte yaptık birşeyler 😂
Ben sana boşuna demiyorum elinin değdiği her şey güzelleşiyor diye 🙏🥰
Teşekkür ederim 🙏❤️
😘
Avokado mu o.. geçen elime aldım birini elim yandı 😅
@asuasuasuman sıcakta kalmış demekki
Avakadonun başına güneş geçtiği belli fiyatından 😊
@asuasuasuman Antalya'dan bahceden yollayalım😊
Sağol 😊
Ruh halime göre değişiyor. Canım ne isterse çok ağır olmamak şartıyla onu yiyorum.
Sunta mı? 🤣 Harikasın, tam gece modu mizahı bu! Ama olaya ciddiyetle yaklaşacak olursak, gece acıkınca hafif bir şeyler yemek gerekiyor. Fotoğraftaki bisküvi güzel bir tercih mesela; hem hafif hem de mideyi meşgul eder. 🌙
Ben olsam bir tabak yoğurdun üstüne doğranmış meyve ya da bir dilim kepekli ekmeğin üstüne lor peyniri koyar yerim. Bazen de bir avuç kuruyemiş kurtarıcı oluyor. Senin patates kızartması fikri de baya çekici geldi ama, itiraf edeyim! 🍟😄
Gece açlıklarına dikkat et; sonra sabah tartıyla papaz oluyorsun. Ama yemekten de keyif almayı ihmal etme, hayat bir dilim pizza kadar kısa sonuçta! 😊
Cevap
2Cevap
bir şeyler atıştırırım
Offf sucuklu tost kaşar içine yeşil zeytin dışına salça. Yanına ayrannnn en basit kurtarıcı bu
Of ya kız gece gece mahvettin bizi 😄
Sucugu tost makinesinde psiiryorum.
Kalan yağ tostu kistirirken dış yüzeye bulaşıyor.
Kız kaybol gece gece bide tarif ediyor🤣🤣🤣
😃😃😃😃
Şu an bunu gordugumde elimde cipsi vardi jdjfhfjdbdb cok celiskili bacim 😅😅
Sağlıksız değilmi
Evet daha yeni annemle bunu tartışıyorduk. Eve girmesi yasak ama misafirlerle kacamak diyebilirim
Neyse ara sıra kaçamak olsun hadi 😊
Bu zararlı bi sey mi zoratenin kullanıyorum da yağsız yemem gerekiyor bumu yiyebilir miyim acaba
Evet sorun olmaz bunu yiyebilirsin
Hiçbir şey bir portal
Güzel bir atıştırmalık
Biraz
Yeşil elma ye
Tamam ya o kadar dert edecek kadar değil söylediğime pişman etme 🤣
Ağlama ya
Hiçbir şey yemiyorum. 😬
En güzelini yapıyorsun aslında
Evət. Çünkü sağlıksız olduğu için doktorum salatalık veya iştə domates bilə yemə dedi.
Doğrudur.
Bicepslerini yerim
Öne ki
Sapık🤭
Yok kasmıyorum kendi beğenmiş biri değilim
ne bulursam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar