Yeme & İçme Gece acıkınca ne yersiniz? Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Açım ve yemek bitmiş ne yapabilirim uydurma bi tarifiniz var mı?Aç olma sebebim- yenilgiden kaynaklanan öfke🇹🇷🥺💔 Güncellemeler1 yıl E ben doymuyorummm Gece acıkınca ne yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence noodle yerim 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% 1 yıl Milföy hamuruyla iki dakika peynirli çıtır bir börek yapabilirsin. 0 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl En iyisi ekmeğin arasına zeytin koySallama çay yapYeter 0 0 Yorumla
sundries Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl tantuni iyi giderdi yanında biber turşusu sulu sulu.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kanka çok güzelsin bu arada konuya gelecek olursak kaşarlı tost yapardım gece acıktığımda 0 1 Yorumla Angell20 1 yıl Yhaa teşekkürler o senin gözlerinin güzelliği Yorumla
Diyarbakirli29 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Montella montella ulan elinle maçı verdin montella Allah kahretsin 0 10 Yorumla Angell20 1 yıl Off suss😭😭 Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Nasıl susayim uyku falan haram hize Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Bize Yorumla Angell20 1 yıl Uyumak ne kelime bee sabaha kadar yemeklere gömülcem Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Bu saate hazımsızlık yapar yeme boş ver Yorumla Angell20 1 yıl Amaan açım bişe olmaz Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Ye ye bişey olmaz güzel kadınsın en fazla 1-2 kilo alırsın🌝 Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Moralin yerine gelsin az Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Sen nasıl doymuyorsun daha beni ye kızım😃 bide güncelleme atmış @Angell20 Yorumla Angell20 1 yıl Sinirlenince öyle oluyom Yorumla
Frankenstein16 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Zıkkımın kökünü ye!!! 0 1 Yorumla Angell20 1 yıl Yok yemem sana afiyet olsun Yorumla
FFeriştah Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl İnsan canının çektiğini yemeli 0 7 Yorumla Angell20 1 yıl Tamam o zaman pizza hamburger sarma mantı çiğ köfte lahmacun börek nerden bulayım bunları Yorumla FFeriştah 1 yıl Kank seninki açlık değil kıtlık 😂 Yorumla Angell20 1 yıl Yok valla daha dün pizza yedim e yine canım çekiyooo bide yenilgi olunca tabi extra çekiyo Yorumla FFeriştah 1 yıl Bizimkiler 2 yarıdan sonra saldılar halbuki 3 0 rahat yenerlerdi zorlasaydılar neyse şu saatte en güzel midye kokoreç gider ama tabi senin bünyenin istediğini yazmışsın dışarıda bulabileceğin çiğköfte olur anca bu saatte Yorumla Angell20 1 yıl Bu saatte niye dışarı çıkayım mal mıyım omlet yaptım yanınada sosis hadi bakeem Yorumla FFeriştah 1 yıl Ee afiyet olsun o zaman çöüzmü bulmuşsun shshsh Yorumla Angell20 1 yıl Eyw Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bişey yemiyorum 0 2 Yorumla Angell20 1 yıl Aç nası uyuyon Yorumla BayCarlito_ 1 yıl Tek gözümü kapadıktan sonra gerisi geliyo Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yemem uyurum 0 2 Yorumla Angell20 1 yıl Aç bi şekilde mi Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence noodle yerim
Milföy hamuruyla iki dakika peynirli çıtır bir börek yapabilirsin.
En iyisi ekmeğin arasına zeytin koy
Sallama çay yap
Yeter
tantuni iyi giderdi yanında biber turşusu sulu sulu..
Kanka çok güzelsin bu arada konuya gelecek olursak kaşarlı tost yapardım gece acıktığımda
Yhaa teşekkürler o senin gözlerinin güzelliği
Montella montella ulan elinle maçı verdin montella Allah kahretsin
Off suss😭😭
Nasıl susayim uyku falan haram hize
Bize
Uyumak ne kelime bee sabaha kadar yemeklere gömülcem
Bu saate hazımsızlık yapar yeme boş ver
Amaan açım bişe olmaz
Ye ye bişey olmaz güzel kadınsın en fazla 1-2 kilo alırsın🌝
Moralin yerine gelsin az
Sen nasıl doymuyorsun daha beni ye kızım😃 bide güncelleme atmış @Angell20
Sinirlenince öyle oluyom
Zıkkımın kökünü ye!!!
Yok yemem sana afiyet olsun
Kokoreççiden geldim az önce
Yumurta yap en kolay o
İnsan canının çektiğini yemeli
Tamam o zaman pizza hamburger sarma mantı çiğ köfte lahmacun börek nerden bulayım bunları
Kank seninki açlık değil kıtlık 😂
Yok valla daha dün pizza yedim e yine canım çekiyooo bide yenilgi olunca tabi extra çekiyo
Bizimkiler 2 yarıdan sonra saldılar halbuki 3 0 rahat yenerlerdi zorlasaydılar neyse şu saatte en güzel midye kokoreç gider ama tabi senin bünyenin istediğini yazmışsın dışarıda bulabileceğin çiğköfte olur anca bu saatte
Bu saatte niye dışarı çıkayım mal mıyım omlet yaptım yanınada sosis hadi bakeem
Ee afiyet olsun o zaman çöüzmü bulmuşsun shshsh
Eyw
Bişey yemiyorum
Aç nası uyuyon
Tek gözümü kapadıktan sonra gerisi geliyo
Yemem uyurum
Aç bi şekilde mi
Evet
Kokoreç
Seni yesem
Ne bulursam..