Yeme & İçme Philips Çift Hazneli Airfryer aldım. İçinden çıkan aletin ne işe yaradığını bilen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Eirfrey aldım içinden şöyle bir alet çıktı ne işe yarıyor bilmiyorum bu Air free'den kullanan var mı İçinden şöyle bir alet çıktı ne işe yarıyor bilmiyorum Güncellemeler1 yıl Güncel Philips Çift Hazneli Airfryer aldım. İçinden çıkan aletin ne işe yaradığını bilen var mı? Cevapla İş Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zui777 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl tutmak için sap gibi bir şey sanırım, kullanım klavuzu yak mu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Var da bakmaya üşendim arkaya takılıyormuş taktım ne işe yaradığını bilmiyorum Yorumla zui777 1 yıl Güle güle kullan Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
hayalg Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl hevesini kırmak istemem ama bu tarz şeyler sagliko değill 0 2 Yorumla Coolguy86 1 yıl Tavada kızartmak daha mı sağlıklı 😀 Yorumla hayalg 1 yıl eski usul. kullanılmış yağı tekrar kullanilmiyorsa yeterlidir bence. çokta fazla kasmamak lazim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tutmak için sap gibi bir şey sanırım, kullanım klavuzu yak mu
Var da bakmaya üşendim arkaya takılıyormuş taktım ne işe yaradığını bilmiyorum
Güle güle kullan
Teşekkür ederim
hevesini kırmak istemem ama bu tarz şeyler sagliko değill
Tavada kızartmak daha mı sağlıklı 😀
eski usul. kullanılmış yağı tekrar kullanilmiyorsa yeterlidir bence. çokta fazla kasmamak lazim
Benim aleti al.
Bilmiyorum ki