Lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmak istiyorum çünkü doğum sonrası çok kilo aldım. Evde hepimiz kızartmaya bayılıyoruz, o nedenle daha hafif ve sağlıklı kızartmalar yapmak istiyorum. Airfriyer'ın minimum yağ ile kızartma yaptığını gördüm denemek istiyorum. Philips Airfyer XXL kullananlar yorumlarını paylaşabilir mi?Philips Airfryer XXL kullanıcı yorumları
Evde yemek pişirmeden temizliğe kadar her şeyi kolaylaştıracak, elimiz ayağımız olacak ürünlere oldum olası bayılırım, eski zahmetleri günümüzde çekmiyor oluşumuzu teknolojiye borçluyuz bence. Bunu yakın zamanda hissettiren en iyi örnek de kesinlikle Philips Airfryer XXL Fritöz oldu diyebilirim. Çünkü Airfryer, standart fritözlerin aksine, bir fritözden çok daha fazlası ;) Eğer siz de Philips fritöz yorumlarından haberdar olmak, Philips Airfryer XXL kullananların hangi özellikleri normal fritöze göre daha çok sevdiğini bilmek istiyorsanız okumaya devam edin ;)
Philips Airfryer Özellikleri Nelerdir?
Philips Airfryer XXL
Philips Airfryer, sevdiğimiz yiyecekleri çok az yağ ile veya hiç yağ olmadan, tamamen sıcak havayla kızartır. Yeni Fat Removal teknolojisi sayesinde, yiyeceklerin fazla yağdan arınmasını sağlayarak bizim için kızartma yapmanın en sağlıklı yolunu sunar. Kızartmalardan vazgeçemeyenler için müthiş bir yardımcı da diyebiliriz ;)
Son zamanlarda mutfakların favorisi olan Philips Airfryer XXL Fritöz'ün temel özellikleri ise şöyle:
Fat Removal teknolojisi ile fazla yağı ayırıp hapseder. Böylece yiyeceklerden fazla yağı ayırdığından daha sağlıklı yemeklere kavuşuruz. Ayrıca Philips Airfryer, fazla yağı ayıran ve saklayan Fat Removal Teknolojisine sahip tek Airfryer'dır. Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık, minimum yağ ile maksimum lezzet sunan leziz yiyeceklerin tadını çıkarmamız için üretilmiştir ;)
Esnek servis süresi için Sıcak Tutma modu mevcuttur. Kullanışlı Sıcak Tutma modu sayesinde dilediğimiz zaman yemeğin tadını çıkarabiliriz. Yiyeceğimizi 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta tutar.
Airfryer XXL ile aile boyu yemekler pişirebiliriz. Tam boy kapasitesi sayesinde büyük ve lezzetli yemekleri daha kolay pişirebiliriz. Bütün bir tavuk, hatta 1,4 kg'ye kadar kızartma pişirerek acıkmış ailemiz ya da arkadaşlarımızı mutlu edebiliriz. Büyük 7,3 L kapasiteli tavayla altı porsiyona kadar servis edebiliriz.
Philips'in Rapid Air teknolojisi sayesinde 7 kat daha hızlı hava akışı sağlayarak çıtır çıtır yiyecekler hazırlamamızı sağlar. Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık, daha sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıkların ve yemeklerin tadını çıkarmamız için muazzam bir özellik ;)
Philips Airfryer ile yemek pişirmek her zamankinden daha hızlı ve kolay. Anında ısı ve Rapid Airflow teknolojisi sayesinde yemeğimiz fırında hazırlanmasına kıyasla 1,5 kat daha hızlı pişer. Dahası, Airfryer'ı önceden ısıtmamıza dahi gerek yok, pişirmeye başlamak için açmamız yeterlidir.
Çıkarılabilir, yapışmaz süzgeç parçasına sahip Airfryer, QuickClean sepeti sayesinde hızlı ve kolay bir biçimde temizlenebilir. Ayrıca yapışmaz kaplamalı sepet ve çıkarılabilir çekmece, bulaşık makinesinde yıkanabilme rahatlığı sunar.
Kızartma. Fırınlama. Izgara. Fırında kızartma. Hatta ısıtma. Airfryer'da yüzlerce yemek yapabiliriz. Kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma gibi yöntemlerle yemek pişirebilir, hatta pişmiş yemekleri ısıtabiliriz. Philips Air flow ve deniz yıldızı tasarımı sayesinde her lokmamız çok lezzetlidir. Ayrıca yiyecekleri her taraftan eşit şekilde pişirerek her seferinde mükemmel yemekler hazırlamamızı sağlar.
Uygulamada ve ücretsiz tarif kitabında yüzlerce tarif yer alır. Ücretsiz tarif kitabında, hızlı ve sağlıklı atıştırmalıklardan aile yemeklerine kadar, 30'dan fazla lezzetli yemek fikri ve profesyonel şeflerin kolaylıkla uygulanabilecek talimatları var. Philips Airfryer uygulaması; ipuçları, tanıtımlar ve kolay tariflerle doludur.
Philips Airfryer XXL Fritöz ile Hangi yemekler yapılabilir?
Philips Airfryer fritöz
Philips Airfryer XXL Fritöz için bir fritözden daha fazlası demiştim, işte şimdi bu söylemimi tamamen destekleyen ve benim fritöz anlayışımı kökten değiştiren kısma geldik: Philips Airfryer XXL Fritöz ile hangi yemekleri yapabiliriz?
Öncelikle Philips Airfryer'da kızartmalar, patates, atıştırmalıklar, kırmızı et veya beyaz et gibi çok çeşitli leziz yemekler hazırlayabiliyoruz. Şayet detaylıca öğrenmek isteyenler için tariflere kısaca değinmek isterim:
Et ve balık yemekleri: Tavuk, kırmızı et ve balığın yanı sıra genellikle kızartılarak, ızgara yapılarak veya kavrularak hazırlanan başka pek çok yemeğin tadı Philips Airfryer'da yapıldığında lezzetli olur. Ayrıca, pane harcına bulanmış yiyecekler de pane harcına bir miktar yağ eklenerek Philips Airfryer'da kolayca hazırlanabilir.
Sebzeler: Izgara yapılabilen aklınıza gelebilecek tüm sebzeler (kabak, mısır ya da biber gibi) Philips Airfryer'da hazırlanabilir.
Dondurulmuş gıdalar: Dondurulmuş gıdalar Airfryer'da kolayca hazırlanabilir. Cihazda hazırlamadan önce dondurulmuş yiyeceklerin buzlarının çözdürülmesine gerek dahi yoktur. Haliyle dondurulmuş yiyecekler biraz daha uzun bir hazırlama süresi gerektirir ancak bu durum elde edilen sonucu hiçbir şekilde etkilemez. Sıcaklık kontrolü özelliği sayesinde de her bir yiyecek için en uygun ayarı seçebiliyoruz.
Hamur işleri: Philips Airfryer'da ekmeğin ve pek çok hamur işinin yanı sıra kekler, tartlar ve muffin'ler hazırlayabiliyoruz.
Philips Airfryer XXL Fritöz kullananların en çok sevdiği özellik hangisi?
Philips Airfryer XXL Fritöz
Philips Airfryer XXL yorumlarına genel olarak baktığımızda şu özelliklerin daha çok sevildiğini görebiliriz:
Yağ kullanımını büyük ölçüde azaltarak yiyeceklerin daha sağlıklı olması Aifryer kullananları sevindiren özelliklerin başında geliyor.
Patates haricinde börek gibi zorlu kızartmaları da kolayca yapabilmesi kullananları memnun etmiş görünüyor.
Benzer özellikteki fritözlere kıyasla Philips Airfryer fritözün daha derli-toplu tasarıma sahip olması kullanımı da görünümü de güzelleştiren özellikler arasında gösteriliyor. Ayrıca haznesinin genişlikten ziyade derinliğinin fazla oluşu da tercih sebepleri arasında yer alıyor.
En dikkat çeken özellik ise kızartma kokularına son vermesi oluyor. Özellikle bir kullanıcının yaptığı "bir patates kızartayım, mutfak batmasın, ev yağ kokmasın falan diye alıp, kestaneler mi yapılmaz tavuk şişler mi tamamen size kalmış. hele bunda bir tavuk kanat yapılıyor, hocam yok böyle bir şey, mangal falan halt etmiş." yorumuyla çok amaçlı kullanımın konforla buluşmasına şahit olabiliyoruz ;)
Özetle Philips Airfryer XXL Fritöz kullananların en sevdiği özellikleri kızartmada kolaylık, minimum yağ ve koku, hoş tasarım ve çok amaçlı kullanım olarak indirgeyebiliriz ki bunlara tamamen katılmakla beraber diğer tüm özelliklerin gönlümde taht kurduğunu söylemeden geçemeyeceğim <3
Mutfağında devrim yaratmaya niyetlenenler, çeyiz hazırlığında olanlar veya yemek pişirmeyi en sağlıklı hale getirme yoluna girenlerdenseniz Philips Airfryer XXL Fritöz tam size göre ;)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,5b cevap paylaştı.
Merhaba ben aldım kullanıyorum ve aşsiri memnunum yani kekten baliga tavuga kadar herseyi kizartmaya firin calistirmadan pisiriyorum ozellikle somon harika oluyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Philips'in kalitesi zaten tartışılmaz olarak düşünüyorum. Kapasitesi fazlasıyla geniş, 1 kg patatesi çok rahat pişirirsiniz. Biraz yağ koyulabilir ama yağsız da kızartılabiliyor. Otomatik kapanma özelliği de güvenilir hissettiriyor. Gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
Influencerlar keşfetmeden yaklaşık 5 yıl önce yurtdışından aldım. Piliç çevirme, şiş çevirme özelliği de olanlarından. Toplasanız 2 defa anca kullandım. Yağsız yapılan patates zaten baya baya kötü oluyor. Yağ biraz koyarım derseniz de fanlı fırın iş görüyor. Yani hayatımda en gereksiz bulduğum alet bu arkadaşlar. Ben teknoloji aşığı biri olarak evimde herşeyin makinesini kullanan biriyim birde siz düşünün. bunu kim meşhur etti bilmiyorum ama cidden gereksiz. mini fırın işte abartan net yalan söylüyordur. Illa sağlıkla bir şey pisirecekseniz buharda pişirme makinesi var. onu tavsiye ederim. Baya kullanıyorum ben.
Ben henüz kullanmadım ama çeyizime düşünüyorum. Geçen gün mağazada gördüm, baya büyüktü içi hoşuma gitti. Benzer ürünlerde genelde patates kızartmalık yer oluyor ama bunun içi kocaman olduğu için daha büyük sebzeler, etler de pişirilebilir anladığım kadarıyla.
Philips asla almayın büyük pişmanlık temizliği çok zor insan pencereden assagi atmak istiyor. Rezidansini temizledim ilaç kokusu kalmasın diye bir bardak su döktüm rezidansina bozuldu gitti çok üzgünüm Philips haznesi açık olduu icin asla tavsiye etmiyorum