Geldik günümüzün büyük tartışmalarından birine. Airfryer kimine göre kesin gerekli ama bazı insanlara göre ise gereksiz. Ben kullanıyorum bence güzel peki siz ne düşünüyorsunuz?

Geldik günümüzün büyük tartışmalarından birine. Airfryer kimine göre kesin gerekli ama bazı insanlara göre ise gereksiz. Ben kullanıyorum bence güzel peki siz ne düşünüyorsunuz?
Hiç kullanmadım. Param olsa almayı da düşünmüyorum. Fırın hallediyor herseyi. Fırın ve mikrodalganın değişik versiyonu olarak gördüğümden bunu üreten kişilerin uyanık olduklarını düşünüyorum.
Hızlı olması güzel vala tek güzel olan o 😂 herkes böyle diyor pişman olacağım bak 😂
Ya yok boş ver herkesi 😄almışsın artık güzel günlerde kullan inşallah 🙂
Bazı şeyler güzel de oluyor vala aldık artık eskitmek şart 😂😂
Her gün bir öğününü bunda pişir öyle anca eskir😄
Tarif ver bana o zaman öyle eskit demekle olmaz 😂😂
Tamam veririm mutlaka😄
İşte güzel kalpli insan 😇
Sağolasin varolasin, sende öylesin 🙂🙏
Her beraber umarım 😇😇🙏
🙂🙏😇✌️
Çokta gerekli değil bana göre. Alma imkanım varken almadım, pek de dikkatimi çekmedi. Çalışanlar için pratik olması dışında bir etkisi yok. Arkadaş patates kızarttı onda bir ara, hem uzun sürdü hemde lezzetinin çokta güzel olduğunu söyleyemem. Meze niyetine yemiştik zaten, aç olsam da sırf doymak için yerdim. Boğa burcu sorunsalı; yediğim yemekten zevk almalıyım, doysam bile yemeliyim. Lezzetiyle sevişmeliyim adeta. 🤣 benden eksi puan alıyor airfryer.
Hahaha bende geçen bu sözü kullanmıştım herkes garip baktı ama bence de tam karşılığı bu 😂😂 uzun sürmüyor aslında ama her şey kuru oluyor ama benim için iyi bence 😂
Fenomen olmuşsun bu arada tebrikler 😇
Yani biraz tecrübe istiyor 😂😂 yapmak var yapmak var 😂
Ona geldi resmen söylediğim dimi ya 😂😂
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış 😂😂
2 senedir elim ayağım vallahi kestane, kızartma, sebze közleme, browni hepsini yapıyorum çok memnunum. Olmazsa olmazsa 3 tane ev elektronik aleti var benim için iyi ki dediğim biri bu, biri chef biri de Dyson süpürgeyi iyi ki almışım. 😅
Cevap
7Cevap
Airfryer benim için çok gereksiz bir şeydir. biliyorum site reklam aldı ama yapacak bir şey yok :D
Benim evimde yok ama pratik, kullanışlı olduğunu duydum. Ama olmasa da olur bence ya ben eksikliğini hissetmiyorum.
Eksiklik hissedilmez evet haklısın ama olsa da güzel oluyor 😂
Kullanırken sıkıntı yok da temizlik işi zor 😄 yoksa hergun bende kullaniyorum
İçine su koy ve boş çalıştır temizleniyor üstü
Yapıyorum onu ya beyaz sirke de koyuyorum
Çok pratik bi şey ya bence mutfakta böyle pratik şeyler gerekli. Gereksiz bulanlar ya hiç yemek yapmayanlar ya da çok boş vakti olanlar.
öyleymiş. bana da sevgilim hediye olarak almıştı iyi ki almış çok sık kullanıyorum
Alıp kullanan biri olarak gereksiz ilk zaman çok kullandm şimdi köşede duruyor pizza falan ısıtıyorum sahurda o kadar başka da kullanmıyom
Neden gereksiz peki? Örneklerle anlatabilir misin
Tavuk pisirceksin mesela but pismez dışı piser hatta kömür olur ama içi çiğ kalır kalın etlerde içini pisirmiyir. Börek yapacak olsan altı pismiyor. Kek zaten olmuyor bakma kek piser demesine denedm olmadı
Peki ya patates kızartması?
O güzel oluyor bn seviyorum. Patates sosis sucuk pizza gbı şeyler yapıyorum ama olmasa da olurmuş 😄
Çıtır çıtır oluyor mu peki?
Ayarı var işte ister yumuşak ister çıtır çıtır
Alsam mı acaba ama önce olan birisinde yapıp denemek lazım yemek lazım. Bir de yağda kızarmayınca lezzetli olmaz gibi geliyor bana
Bn soslu yapıyorum derin kasede patatesin üzerine kırmızı biber kekik yağ koyup karıştırıp öyle atıyorum akrfray e
Peki ya sonuç baby?
Bn seviyorum güzel istedgm gbı😄
Tamam alıyorum
Karar verildi
😄😄
Temizliği çok zor gerekli değil bence
Makinaya atıyorsun kız nesi zor
Üst tarafta yağ birikiyor ondan olabilir mi
Onu içine su koyup çalıştırıyorsun tertemiz oluyor 😇
Seni alan yaşadı bence maşallah hamarat
Alan olmaz ben yaşarım kendimi 😂😂
Bitli baklanın bile alıcısı oluyor bee öyle deme