Aile & Toplum Airfryer lüks mü, ihtiyaç mı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Airfryer lüks mü ihtiyaç mı sizce?A101 de xiaominin bi alt markası var onu almayı düşünüyorum önerir misiniz 8 litre Lüks Ihtiyaç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bisey yazın a acil seks sorusu sorsam uçardınız Airfryer lüks mü, ihtiyaç mı sizce? Cevapla Marka Soruları Xiaomi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Airfryer kesinlikle ihtiyaç. Her evin mutfağında olması gerekiyor. Olmazsa olmaz değil belki ama her konuda kolaylık sağladığı kesin. 😊 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı. İhtiyaçtır alan kişinin mutfağı müsaitse alır kullanır 0 0 Yorumla
MrOreo Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl acayip gereksiz bir şey, bunun yaptıklarını fırın ve mikrodalga da yapıyor bunu alacağına espresso makinası al onlar çok iyi ya 0 0 Yorumla
Nursenakarakılıç Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Ben ihtiyaç olduğunu düşünen taraftayım henüz almadım ama en kısa süre içerisinde alacağım canikolar :)) 0 0 Yorumla
Gülümseyinçekiyorumm Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl İhtiyaçtır vaktin kısıtlı olduğu zamanlarda lazım olur 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gereksiz bir alet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Xiaomi 3900 tl olandan mi bahsediyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uçardık tabi hahahsjajsh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Airfryer kesinlikle ihtiyaç. Her evin mutfağında olması gerekiyor. Olmazsa olmaz değil belki ama her konuda kolaylık sağladığı kesin. 😊
İhtiyaçtır alan kişinin mutfağı müsaitse alır kullanır
acayip gereksiz bir şey, bunun yaptıklarını fırın ve mikrodalga da yapıyor bunu alacağına espresso makinası al onlar çok iyi ya
Ben ihtiyaç olduğunu düşünen taraftayım henüz almadım ama en kısa süre içerisinde alacağım canikolar :))
İhtiyaçtır vaktin kısıtlı olduğu zamanlarda lazım olur
Kesinlike ama kesinlike lüks değil ama ihtiyaç
Gereksiz bir alet
Önce lüks sonra ihtiyaç
Xiaomi 3900 tl olandan mi bahsediyorsun
Evet
Uçardık tabi hahahsjajsh
Bence ihtiyaç ya o olmadan olmaz.
Ihtiyaç
İstek bence ne ihtiyaç ne lüks
ihtiyaçtır
ihtiyac cok guzel bisey