Yeme & İçme Crumble yaptım üzeri kızarmıyor, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Acaba tereyağını mı az koydum diyeceğim ama tam kırıntı şeklinde olmuştu tarife göre de koydum. Yarım saat oldu alttan seftali fokurdaya fokurdaya katıdı suyu ama crumble kızarmıyor bir türlü. Bilen yazabilir mi? Güncellemeler1 yıl Kapattim altini ustu hafif kizarik Crumble yaptım üzeri kızarmıyor, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Heimdall0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Fazla suku oldugu icin olabilirmi 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum sanirim ama tarifte yapan sefin de suyu uste cikmis crumble yariya dusmus ama kızarmış 40dkde ay ben bekle bekle yok kızarmıyor Yorumla Heimdall0 1 yıl Tariftekimden az katman lazimdi Yorumla Soran 1 yıl Ne bileyim arda sef yani tutuyor tarifleri ondan oyle yaptim kizarmazsa nolur kotu mu olur alsam artik Yorumla Heimdall0 1 yıl Onun kabi ile seninki ayni degil ki Yorumla Soran 1 yıl Ay cok kizarmamis ama lezzeti falan cok iyi ve citir citir olmus üstü Yorumla Heimdall0 1 yıl Banada bi tabak cikarmi jfjsnso Yorumla Soran 1 yıl Olmaz mi buyur bekleriz Yorumla Heimdall0 1 yıl Gizlisin jfjdks Yorumla Soran 1 yıl Sen gelene kadar yedi evdekiler :/ Yorumla Heimdall0 1 yıl Yazmistin demi bana sonra hesbaina ulasilamiyor denildi Yorumla Soran 1 yıl Yok yazmadim hic Yorumla Heimdall0 1 yıl Birisi yemek icin yazmistin bana bu konu hatta Yorumla Soran 1 yıl Yok kiz ben hic yazmadim sana Yorumla Heimdall0 1 yıl O daha kotuuuu😂 Yorumla Heimdall0 1 yıl Kizzs mi Yorumla Soran 1 yıl Bak dur takip edeyim seni Yorumla Soran 1 yıl Attim istek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fazla suku oldugu icin olabilirmi
Bilmiyorum sanirim ama tarifte yapan sefin de suyu uste cikmis crumble yariya dusmus ama kızarmış 40dkde ay ben bekle bekle yok kızarmıyor
Tariftekimden az katman lazimdi
Ne bileyim arda sef yani tutuyor tarifleri ondan oyle yaptim kizarmazsa nolur kotu mu olur alsam artik
Onun kabi ile seninki ayni degil ki
Ay cok kizarmamis ama lezzeti falan cok iyi ve citir citir olmus üstü
Banada bi tabak cikarmi jfjsnso
Olmaz mi buyur bekleriz
Gizlisin jfjdks
Sen gelene kadar yedi evdekiler :/
Yazmistin demi bana sonra hesbaina ulasilamiyor denildi
Yok yazmadim hic
Birisi yemek icin yazmistin bana bu konu hatta
Yok kiz ben hic yazmadim sana
O daha kotuuuu😂
Kizzs mi