Ur mu var üzerim de nağğlet mi? Ne yapsam kötü oluyor bu aralar yapıyorum ve yiyemiyorum bile

Böyle domates çorbası mı olur?
Ur mu var üzerim de nağğlet mi? Ne yapsam kötü oluyor bu aralar yapıyorum ve yiyemiyorum bile

Böyle domates çorbası mı olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O beyazlar ne be 🤢
Sanırım un o kadar bilmiyorum ki ne yaptığımı 😭
İlk önce unu tereyağı ile birlikte kavurman gerekiyordu nasıl böyle oldu anlamadım ama görüntü hiç hoş değil
İnan bende anlamadım 😭
Tarifine uygun yap biryerlde eksik var
Hemde baya eksik var
Yansıman ne güzel çıkmış hsgshd
Harbiden la. d çorba cam gibi olunca 😓
Nefisyemek tariflerinden bak. Oradan da yapamıyorsan yemek işini bırak hshxhd hiç olmadı kursa git
Ordan yapmıştım zaten 👉👈
Bruh 🥹👉👈
Abdest aldn mı :)
Aldım
Boy abdesti al bir daha 😂 yemek yaparken dua oku besmele cek güzel şeyler düşün yemeğim güzel olsun yiyen herkese şifa versin de. Üstünde negatif enerji var önce duş al niyet et negatif enerjiden kurtulmayı niyet ediyorum de.
20 rekatta ya nasip namazı kılayım mı Allah rızası için , yapmayın hanım efendi dalga geçmeyin moralim çok bozuk bana tokanmayın
Dalga geçmiyorum :) bi insan durduk yere yemeği öyle olmaz. Negatif enerji var sende hissettim olabilir bunlar normal şeyler biraz araştırin isterseniz zor bişey değil. Negatif enerjiden kurtulma yolları yazın çıkar
Ben öyle şeylera inanmıyorum bir Allah inancım var negatif burç doğaltaş falan inanmıyorum
Allah inancın varsa iyi bunlarda gerçek şeyler ama bunu da inançlı kisiler söylüyor karşınıza çıkmamış bilmiyorsunuz biraz araştırıp dinleseniz bilirdiniz o halde böyle devam edin sizin seçim
Bence sen delirmişsin
Neyse sana yardım edende kabahat bb
Sanki ne yardımı ettin deliii
İnanmamaya devam et ben uğraşamam 😂
Lütfen uğraş noluuuuy
Yok sen beni aşarsn sana daha iyi doktorlar lazım 😅
Hayır illeeede sen
Biraz daha az su kat
Evet o da sıkıntı olmuş
yemek yapmayi bilmiyorsun
Sağol ya