Yeme & İçme En son kime kek ya da pasta yaptın? encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl yok mu canlarım Sevgili eş vs kek pasta yapacağınız? En son kime kek ya da pasta yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ümit7313 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum sadece yemek yapmasını biliyorum aşçılık falan yaptım daha önce ama pasta kek asla yapmadım 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Valla hayatımda hiç kek ve pasta yapmadım sbdnsksnwn 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Annemee ve kendime yaptimm: ) 1 11 Yorumla MrbBenEren 1 yıl @pembegülüş kocan yok demi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu yaşta ne kocası la ksjsksj Yorumla MrbBenEren 1 yıl Yaş kaç knka 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 18 yukarda yazıyor da Yorumla MrbBenEren 1 yıl Anaaa çıtır kız seni 😁 Yorumla encokbensorarım 1 yıl düşmemek lazım tuzağaa :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @encokbensorarım kesinlikleee: ) Yorumla MrbBenEren 1 yıl Tuzak yok ben masumum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tm ben ikna oldum ayn kshsksjs Yorumla MrbBenEren 1 yıl Evliyim odadan çıktım geldim buraya hatuna sitem ettm baya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kshdksdhkshdkjsdhjs Yorumla
SessizBirisi0506 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Kimseye 1 1 Yorumla SessizBirisi0506 1 yıl Yok Yorumla
yasamiyorumadeta Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl kimseye :D 1 1 Yorumla SessizBirisi0506 1 yıl Aferin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilmiyorum sadece yemek yapmasını biliyorum aşçılık falan yaptım daha önce ama pasta kek asla yapmadım
Valla hayatımda hiç kek ve pasta yapmadım sbdnsksnwn
Anneme babama
Annemee ve kendime yaptimm: )
@pembegülüş kocan yok demi
Bu yaşta ne kocası la ksjsksj
Yaş kaç knka 😁
18 yukarda yazıyor da
Anaaa çıtır kız seni 😁
düşmemek lazım tuzağaa :D
@encokbensorarım kesinlikleee: )
Tuzak yok ben masumum
Tm ben ikna oldum ayn kshsksjs