Yeme & İçme 1 ay En son kime Pasta ya da Kek yaptınız? huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Her ne kadar bana yapmamış da olsanız ellerinize sağlık :D Güncellemeler1 ay Güncel En son kime Pasta ya da Kek yaptınız? Cevap Yaz 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Proud01 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 55% 1 ay Nil Karaibrahimgil in sarkisi geldi aklıma 😂😂 uzulme kek yaparim ama yiyebilir misin bilmiyorum 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 74% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evde kendime yapmıştım. Tarçınlı havuçlu cevizli kek. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Tatlılarda çok iyi değilim ya genelde ana yemek 😂 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle marifetlerim yok 1 0 Yorumla
gulssultan101 Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Geçenlerde kardeşimin doğum günüydü ona yaptım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendimize yaptık
Nil Karaibrahimgil in sarkisi geldi aklıma 😂😂 uzulme kek yaparim ama yiyebilir misin bilmiyorum
Evde kendime yapmıştım. Tarçınlı havuçlu cevizli kek.
Arkadaşıma yapmıştım
Tatlılarda çok iyi değilim ya genelde ana yemek 😂
Öyle marifetlerim yok
Geçenlerde kardeşimin doğum günüydü ona yaptım
Kimseye yapmadım bilemem ki ben
Dün pankek yaptım anneme beraber yedik
Yapmadım ama çok severim ☺️
Kendime