Yeme & İçme En son kime Pasta ya da Kek yaptınız? huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her ne kadar bana yapmamış da olsanız ellerinize sağlık :D Güncellemeler+1 yıl Güncel En son kime Pasta ya da Kek yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Proud01 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Nil Karaibrahimgil in sarkisi geldi aklıma 😂😂 uzulme kek yaparim ama yiyebilir misin bilmiyorum 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Evde kendime yapmıştım. Tarçınlı havuçlu cevizli kek. 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Kimseye yapmadım bilemem ki ben 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 982 cevap paylaştı. Tatlılarda çok iyi değilim ya genelde ana yemek 😂 1 0 Yorumla
gulssultan101 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Geçenlerde kardeşimin doğum günüydü ona yaptım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nil Karaibrahimgil in sarkisi geldi aklıma 😂😂 uzulme kek yaparim ama yiyebilir misin bilmiyorum
Evde kendime yapmıştım. Tarçınlı havuçlu cevizli kek.
Kimseye yapmadım bilemem ki ben
Kendimize yaptık
Arkadaşıma yapmıştım
Tatlılarda çok iyi değilim ya genelde ana yemek 😂
Öyle marifetlerim yok
Geçenlerde kardeşimin doğum günüydü ona yaptım
Dün pankek yaptım anneme beraber yedik
Yapmadım ama çok severim ☺️
Kendime