Yeme & İçme En son sana kim kek yaptı? encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl https://youtu.be/yFjHce8o97c?si=wjHOCO9lVTdNZXul Güncellemeler1 yıl Güncel En son sana kim kek yaptı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yıllar oldu ya. Üniversite zamanımda en yakın arkadaşım Burak bana ıslak kek yapmıştı. Çokta güzel olmuştu. Ondan sonra kimse bana kek yapmadı 😅 1 0 Yorumla
Sebnemkerimm Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kendim kendime yaptim.. evde kimse kek yapmayi becermiyo.. 1 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl bana özel kimse yapmadı ama evde annem komsular geldı onlar yaptı yedim :) 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kucuk bir cocukken annem yapmisti 1 0 Yorumla
Sosyetekemal Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aćma yaram derindir hatırlamak istemiyorum 1 0 Yorumla
notbadg Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Ablam 1 3 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ablalarınızın kıymetini bilin :D Yorumla notbadg 1 yıl Tabi ya baş üstünde tutarım ablamı hep Yorumla encokbensorarım 1 yıl İşte buu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yıllar oldu ya. Üniversite zamanımda en yakın arkadaşım Burak bana ıslak kek yapmıştı. Çokta güzel olmuştu. Ondan sonra kimse bana kek yapmadı 😅
Kendim kendime yaptim.. evde kimse kek yapmayi becermiyo..
bana özel kimse yapmadı ama evde annem komsular geldı onlar yaptı yedim :)
Kucuk bir cocukken annem yapmisti
İşyerinde bir kız 😀
Aćma yaram derindir hatırlamak istemiyorum
Kız kardeşim
Ailemee
annem yaptı
Anam yaptı
Annem
Annem
Annem😅
Hatırlayamıyorum
Annem yaptı