Yeme & İçme Dışarıda parayla makarna yer misiniz? osmancorapcı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dışarı çıktığınızda bir mekanda parayla makarna yermisiniz yoksa ewde pişirip soslayip kendi makarnanizi hazırlarmsiniz? Dışarıda parayla makarna yer misiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır ben yemem 0 0 Yorumla
1Pilove Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Evde de soslu yapıyoruz. Dışarda da yiyoruz. Nası denk gelirse 0 1 Yorumla osmancorapcı 1 yıl Ama ewde yapılan daha lezzetli oluyor bence Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Evde yapamadığım bir yemeği yerim ve bu İskender olur genelde 0 0 Yorumla
Sultan344 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok açsam ve daha da doyurucu bişey yoksa tercih ederim. 0 0 Yorumla
byyabancı Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Eminönünde yemiştim sadece makarna var menüde envai çeşit 0 0 Yorumla
DenniscanİnfazıYaktı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Milyoner olsam da dışarıda makarna yemem net😅👌 0 0 Yorumla
Hanfiiiindiiibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Gereksiz masraf gibi geliyor 0 1 Yorumla osmancorapcı 1 yıl Bencede Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Çok canım istiyorsa yiyebilirim 0 2 Yorumla osmancorapcı 1 yıl Ewde kendi güzel bir sos hazırlayıp yapabilirmisn? Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Yaparım🐱 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır 0 2 Yorumla osmancorapcı 1 yıl Ewde yapılan daha lezzetli oluyor degilmi Yorumla Ks1Bilen 1 yıl Gerek yok sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ben yemem
Evde de soslu yapıyoruz. Dışarda da yiyoruz. Nası denk gelirse
Ama ewde yapılan daha lezzetli oluyor bence
Evde yapamadığım bir yemeği yerim ve bu İskender olur genelde
Çok açsam ve daha da doyurucu bişey yoksa tercih ederim.
Eminönünde yemiştim sadece makarna var menüde envai çeşit
Milyoner olsam da dışarıda makarna yemem net😅👌
Gereksiz masraf gibi geliyor
Bencede
Çok canım istiyorsa yiyebilirim
Ewde kendi güzel bir sos hazırlayıp yapabilirmisn?
Yaparım🐱
İmkansız demeyeyim ama zor.
Hayır
Ewde yapılan daha lezzetli oluyor degilmi
Gerek yok sadece
Yemem
Sanmıyorum
Terim canım isterse
Hayır 😃
Hayır
Yerim yiyorum da