Akşam yemeği sipariş edeceğim fakat dikkatimi makaracılar çekti. Kim makarna sipariş eder ki diye düşünürken yüzlerce yorum almış olmaları…

Akşam yemeği sipariş edeceğim fakat dikkatimi makaracılar çekti. Kim makarna sipariş eder ki diye düşünürken yüzlerce yorum almış olmaları…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Eskiden yerdim ama şu an sadece sipariş veriyorum
yerim ama son seçeneklerden biri çünkü makarna sosu tamamen aynı olmasada evdede yapılır , bence para harcıcaksan daha evde yapılması zahmetli olan bir şey almalı
Sağlık açısından hayır yemiyorum. Evde yemeyi tercih ediyorum hatta üşenmezsem hanırına kadar kendim yapıp yediğim bile oluyo miisss 😌
Hamuruna*
Salçalı makarnayı tabiki disarda yemem ama fettucini alfredo falan evde yapınca dışarıdaki gibi olmuyo onları disardan yiyorum
X'de bayağı linçlediler dışarıda makarna yiyeni 😀 dışarıda makarna mı yenir aga o kadwr para vereceğine krqlını yaparsın evde
yavaş ye ablam ara yoldasın jandjas bunu görmemeliydim fettucin fettahcan neyse ondan yapıcam simdi canımı cektirdin masdnasj
Düz haşlanmış makarna değil dışarıda satılanalr özel olarak hazırlanan sosları var. Kremalı, bilmem ne peynirli, cart curt soslu…
Evde yapacağın da anca salçalı makarna 😄
Yemem makarnaya para vermem ancak çok özel bir şekilde yapılmış soslanmış falan olmalı
Makarna çok severim ama dışarıda 40 yılda bir yerim
Ee daha neler makarna alelade haşlanıp yenir ne siparişi bi de para mı verecez makarnaya🤷♀️
En son yediğim yerde nefis yapmışlardı orada yine bir daha yerim
Saçma ya. Hem kötü geliyor hem pahalı. Bin kat iyisini yaparsın evde
Yalnız gorseldeki esmer güzeli mükemmel güzellikte bence
Bir kutu krema ve tavuk alirim evde kendim yaparim ya
Yani dışarıda makarna yiyince param boşa gitmiş hissediyorum. Aynı şeyi tavuk dünyasında da yaşadım. Bazı yiyecekler dışarıdan boşa söyleniyor geliyor. :)
Yani evde yapıp yiyebildiğim şeyi neden dısarıda yiyeyim 🫠 ızgara olsa neyse hadi
Değişik sos falan konuyorsa denerim de hiç dışarıda tavuk dünyası haricinde makarna yemedim
Yav yakında market bakkal yok mu al bir fiyonk at suya 10dk da hazır 5dk da salça kavur al sana mis gibi makarna maliyet 20 lira yani aynı ürüne 90-100 lira bayılmaya gerek yok
Sevdiğim bir yer var oraya gidip yemeyi çok seviyorum.
Sade makarna yemem tavuk dünyasından bi tabakta makarna salata tavuk yerim
yerim hem de bayılarak spagetti penne fettucini vs
Asla cimri değilim, ama bir çaya bir de makarnaya dışarıda para vermem ben.
Iyi de sosu mosu oluyor onlarin, sade makarna degil.
Sadece tavuk dünyasında yiyordum. Onlarda porsiyonlari kucultmusler. Artik hic yemem
evde iyi yapılabilcek şleylere dışarda para vermem.
Evde yapılabilecek basit bir yemeği dışarda yemek akıl işi değil bu zamanda...
Senin evde yaptığın makarnala restorantdakiler bir değil ve onların tadları daha güzel
yemem üstüm felan batar gerek yok
Yerim çok güzel yapan yerler oluyor
Yemem ya makarna dışarıda yenir mi hiç
Evet, yiyorum.
Hayır evde tercih ederim.
dışarıda yiyorum çok lezzetli yapan yerler var
Makarnayı her yerde yerim. En sevdiğim yemektir 🙂
Demireller tesisinde makarna yemiştim.
Kendim yaparım evde makarna degilmi
Kebap yemek varken makarnayı tercih etmem
Dışarda 200 TL evde 50 TL
yerim ama eve sipariş etmedim hiç