Normalde dışarıda makarna için para vermem ve gereksiz bulurum. Aslında sadece makarna değil, genel olarak dışarıda yemeğe para harcamayı sevmem, harcamam. Ama bir kaç gün önce arkadaşımla akşam yemeğine çıktığımızda onun seçimiyle yedim. :d Verdiğime acımadım değil. Ama olsun önemli olan sevdiklerinle geçirilen zamandır :)
Aaaa guzel yapan yerlerde yerim makarna siradan bir sey degildir bence evde yaparken de acayip ozen gosteririm. Hatta yakinda su elde makarna yapmayi öğreneceğim ona baya ilgim var. Disarda da mekana göre gider yerim yani. Senle de bi gun makarna yiyek guzel bi yerde suvem bunu da listeye ekle 😃♥️
Dışarıda makarnaya para vermeyi saçma bulan insanın yemek kültürü yokturve makarnadan da zerre anlamıyordur. Tek bildiğim şey salçalı makarna ya da maksimum mayanoz spagetti falandır :d
Tabii ki dışarda makarna yiyorum. Farklı türlerden, bambaşka soslarla harika çeşitleri var.
Hayır yemem. markette alırım kendim yaparım. çok basit zaten bunun için de dışarı çıkıp para vermeye değmez bence. dışarıda ben hamburger veya pizza yerim
Dışarda da makarna yerim, restorantlarda değişik çeşitli makarna yapan yerler ve ayrı bir lezzetli oluyor. Ben bir kere dışarda yedim çok güzeldi.. onu bile ben kendim yapamam.🙈😊