Kadınlar olmasa erkekler ne yapar?

Hemcinslerim, kankalarım evet sana diyorum biliyorsunuz ki son dönemlerde "Erkolar kapatılsın!" Sözü kadınlar arasında çığ gibi büyüyen bir kampanya halini aldı.
Biz olmasak erkekler açlıktan ölür diyorlar buna vicdanım el vermedi ve sorumluluk almaya karar verdim.
Bu yüzden basit kendi başınıza yapabileceğiniz Tavuk yemeği nasıl yapılır kısaca tarifini sıralı görsellerle anlatıcam.

Kimseye mecbur değilsin,

Çocuk değilsin adam ol!😀

Neyse tarife geçelim😀

Bu tavuk, bilmeyen olabilir şaşırmam.😀
2. Adım:Tavuğu parçala, tavuğun yenmeyen kısımlarını ayır görselde görüldüğü üzere sokak hayvanlarına ver çöpe atma 2 elim yakanda.😀
2. Adım:Tavuğu parçala, tavuğun yenmeyen kısımlarını ayır görselde görüldüğü üzere sokak hayvanlarına ver çöpe atma 2 elim yakanda.😀
3. Adım:Parçalara ayırdığın tavuğu tencereye su ekle ve biraz tuz haşlanmaya bırak, tüpün altını açmaya unutma kendi kendine olmaz senin sağın solunda belli olmaz.😀
Geldik son aşamaya, tavukları tavaya koy kızart. Üzerine sevdiğin baharatları ekle zıkkımlan. Afiyet olsun😀
Geldik son aşamaya, tavukları tavaya koy kızart. Üzerine sevdiğin baharatları ekle zıkkımlan. Afiyet olsun😀