Yeme & İçme Kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İştahım kapanıyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi?İyi yemek yapıyorum bu arada. Kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Belki yaparken o buhar seni tıkıyor olabilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir fikrim yok. Olabilir. Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ressamlarda kendi çizdiği resimi beğenmez ya da diğer bir deyişle "Terzi kendi söküğünü dikemez" 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😌😌 Yorumla
hakan332210 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nedenki kokusundan falanmı rahatsız oluyosun yaparken ondan olabılır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok kokusu hiç rahatsız etmez beni genelde. Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Genellikle öyle olur çünkü onun nedeni de yemek yaparken kokusundan doyduğun için 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir. Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ondan oluyor mesela bende mangal felan yapınca öyle oluyor yani Yorumla Soran +1 yıl Bende sürekli böyle. Yanlız kaldığım zamanlarda bu durumdan dolayı pek bir şey yiyemiyorum. Yorumla HeadSh0t +1 yıl Bende de var o sıkıntı ya yalnız yaşadığım için o sıkıntıyı yaşıyorum sürekli Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla HeadSh0t +1 yıl Maalesef ki maalesef işte 😊 Yorumla
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bende senin gibiyim yaparken kokusu beni doyuruyor galiba 2 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Bazıları yemeği yaparken kokusundan bile doyuyor sofraya oturduğunda yemek istemiyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben de öyleyim kendi yaptığım şeyi yiyemiyorum canım istemiyo 1 0 Yorumla
Biriistekurcalama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Normal bir şey herkes kendi yemeğini yaptığında doyarmis 1 0 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bende güzel olmuş dimi demekten yiyemiyorum)) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄💐💐 Yorumla Sellinmmmi +1 yıl 😄🌸 Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sen yediricisindir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️ Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl bir gün tadına bakmak lazım olsun Yorumla
Gokkusagiyim Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Ne büyük dert🙁 ne yapabiliriz senin için? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorduğun için teşekkür ederim. Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sebebi nedir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Belki yaparken o buhar seni tıkıyor olabilir
Hiçbir fikrim yok. Olabilir.
Ressamlarda kendi çizdiği resimi beğenmez ya da diğer bir deyişle "Terzi kendi söküğünü dikemez"
😌😌
Nedenki kokusundan falanmı rahatsız oluyosun yaparken ondan olabılır
Yok kokusu hiç rahatsız etmez beni genelde.
Genellikle öyle olur çünkü onun nedeni de yemek yaparken kokusundan doyduğun için
Olabilir.
Ondan oluyor mesela bende mangal felan yapınca öyle oluyor yani
Bende sürekli böyle. Yanlız kaldığım zamanlarda bu durumdan dolayı pek bir şey yiyemiyorum.
Bende de var o sıkıntı ya yalnız yaşadığım için o sıkıntıyı yaşıyorum sürekli
Maalesef
Maalesef ki maalesef işte 😊
Bende senin gibiyim yaparken kokusu beni doyuruyor galiba
Bazıları yemeği yaparken kokusundan bile doyuyor sofraya oturduğunda yemek istemiyor
ben de öyleyim kendi yaptığım şeyi yiyemiyorum canım istemiyo
Normal bir şey herkes kendi yemeğini yaptığında doyarmis
Bende güzel olmuş dimi demekten yiyemiyorum))
😄💐💐
😄🌸
bende yaşıyorum aynı sorunu bazen
sen yediricisindir
☺️☺️
bir gün tadına bakmak lazım olsun
Bende :D
😄😀
Ne büyük dert🙁 ne yapabiliriz senin için?
Sorduğun için teşekkür ederim.
Sebebi nedir
Bilmiyorum ki.
Bende oyleyim