Yeme & İçme Yaz gelince evinizden eksik olmayan o yemek hangisidir? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Evi mis gibi taze fasulye yemeği kokusu sardı, yanına Pirinç pilavı yapacak biri aranıyor 😀😀 Yaz gelince evinizden eksik olmayan o yemek hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Makarna yaparım en çok.. en güzel yaptığım yemektir :D 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bizde de fasülye vardı. Ve bir cacık yaptım. Nefisti. 2 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Karpuz peynir desemde genelde dışarıda yiyorum yazın 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Mevsime göre popüler bişey yok. Taze fasulye severim alayım da turşusunu kurayım çok güzel oluyor 1 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok kral yaparım abla 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ellerine sağlık Yorumla Çağhan2734 +1 yıl Afiyet olsun 😋 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yeşil fasulyeee bayılırımmmm ❤️😌 1 6 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Pilav senden o zaman😀 merakettimmişte +1 yıl çok güzel pirinç pilavı yaparım ay balam öyle ki çatalla yiyemezsin çünkü tane tane oluşundan dökülür 🥹 u _Süveyda +1 yıl Of be en sevdiğim 😀😀 merakettimmişte +1 yıl babam 36 senelik karısına sen yapma kızım yapsın pilavı der daha ne diyim ki ahahahahha 😂 u _Süveyda +1 yıl Olmuşsun sen tamamdır 😀😀 merakettimmişte +1 yıl hamdım piştim 🤪😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Makarna yaparım en çok.. en güzel yaptığım yemektir :D
Bizde de fasülye vardı. Ve bir cacık yaptım. Nefisti.
Karpuz peynir desemde genelde dışarıda yiyorum yazın
Mevsime göre popüler bişey yok. Taze fasulye severim alayım da turşusunu kurayım çok güzel oluyor
Çok kral yaparım abla
Ellerine sağlık
Afiyet olsun 😋
yeşil fasulyeee bayılırımmmm ❤️😌
Pilav senden o zaman😀
çok güzel pirinç pilavı yaparım ay balam öyle ki çatalla yiyemezsin çünkü tane tane oluşundan dökülür 🥹
Of be en sevdiğim 😀😀
babam 36 senelik karısına sen yapma kızım yapsın pilavı der daha ne diyim ki ahahahahha 😂
Olmuşsun sen tamamdır 😀😀
hamdım piştim 🤪😂
Karışık kızartma hayatim😍😍
Karışık kızartma :)))
Bamya ve taze fasülye 😂
yeşil fasulye bamya çok severim
Yeşil fasülye sevemedim bir ben
Ben de yapim barii😂😂
Biber dolması💖
Cacıkk
Kızartma 🤤
Tavuk yemekleri