Taze fasulye ve salatayı bir şekilde anladım çocuk için gerekli vitaminler var. Hoşafı anlayamadım şeker bazlı bir ürün olduğu için yemesi ne kadar doğru olur bilemiyorum. Tabii ki annesi olarak bebeğin için en doğrusunu sen bilirsin
Her şeyi veriyorum. Hoşafı da aslında kendim için yapmıştım ama sevdiği için kızıma da verdim. Yemekle de iyi gidiyor. Zaten en çok dut ve üzümden verdim suyundan ziyade. 🙏🏻
Bebeğe üzüldüm şeker ve karbonhidratı dayamışsın. Bebeklere et yedirmen lazım onun zeka gelişimi ve boyunun uzaması için protein lazım. Salata okey ama yanında et olmalı. Yedirdiklerin zararlı şeyler.
Her gün kim et yer? Full protein mi vereyim çocuğa? Zaten et, köfte, balık o tarz şeyleri de çok yediriyorum ama arada sebze, pilav vs de yemesi gerekiyor. Sonuçta yetişkinler de sadece protein almıyor.
Evet her gün çocuğun proteine ihtiyacı var. Al 2 kilo et sadece çocuğuna yediği kadar yedir. Bu kadar basit. Karbonhidrat verirsen zeka gelişimi bekleyemezsin ileride okulda vs başarısız olur neden Karbonhidrat yediği için