Yeme & İçme Kendim yaptım. Nasıl görünüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tadı muhteşem olmuş yine 😂😂 Kendim yaptım. Nasıl görünüyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ohh gzl aksamda ben yicem bunun aynisini affiyet olsn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim afiyet olsun Yorumla Sedefffe +1 yıl Saolsn Yorumla
LoveBeniLoveyimSeni Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Pilav tane tane güzel olmuş tavuğun baharatı yerinde ama az dah pişse daha iyi olabilirdi gibi gözüküyor tabi tadı fikrimi değiştirebilir 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Bu sefer baharatı gözüme daha iyi geldi gözüme eline sağlık 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Ellerinize sağlık gerçekten harika duruyor 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Çok güzel eline sağlık. Olsa da akşam yesem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben yedim artık yok 😂 Yorumla
AngeIOfDeath Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık gayet güzel görünüyor 0 0 Yorumla
polili Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Çok iyiiii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla polili +1 yıl Ricalar elinize sağlık Yorumla
buyurunbenimeva Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel afiyet olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ohh gzl aksamda ben yicem bunun aynisini affiyet olsn
Teşekkür ederim afiyet olsun
Saolsn
Pilav tane tane güzel olmuş tavuğun baharatı yerinde ama az dah pişse daha iyi olabilirdi gibi gözüküyor tabi tadı fikrimi değiştirebilir
Bu sefer baharatı gözüme daha iyi geldi gözüme eline sağlık
Ellerinize sağlık gerçekten harika duruyor
Çok güzel eline sağlık. Olsa da akşam yesem
Ben yedim artık yok 😂
Güzel görünüyor ellerine sağlık
Ellerine sağlık gayet güzel görünüyor
Çok iyiiii
Teşekkür ederim
Ricalar elinize sağlık
Güzel afiyet olsun
Teşekkür ederim
Guzel gorunuyir