İki tane evim var. Birini yeni aldım 3 milyona kirası sadece 15 bin. Arsam var 2 tane. Ama ay sonuna zor getiriyorum. Hepsini satıp faize yatırasım var. 18 milyon civarı yapıyor hepsi. Mantıklı mı?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki tane evim var. Birini yeni aldım 3 milyona kirası sadece 15 bin. Arsam var 2 tane. Ama ay sonuna zor getiriyorum. Hepsini satıp faize yatırasım var. 18 milyon civarı yapıyor hepsi. Mantıklı mı?
Cevap
6Cevap
Helali harama çevirip daha mutlu olacağını sanıyorsan evet belki dünya hayatında olursun. Yorumdaki insanlar ölümü unutmuşlar ya da Müslüman değiller.
En büyük problem de o zaten de
Kredi kartı kullanıyoruz
Her şey faiz
Böyle birşeyin varsa ver hepsini faize. Yine alırsın bir ev
Öyle düşünüyorum ama kötü bir enflasyon paranı eritir çok fena
Sat gitsin 15 bin ne faizden kral gibi yaşarsın 500 binden fazla para gelir aylık 18 milyona
Öyle de 2019-23 arasını düşünüyorum enflasyon dan para çok fena erimişti
Bu şekilde daha çok kayıp olur at faize gelenle yatırım yap gayrimenkul enflasyon zaten sürekli yalan açıklayacaklar seçime kadar maaş, vermemek için 2 sene de 20, daire alırsın
3 tane alınabilir en fazla
3 olsun bro az mı ben de hiç yok mesela 🤣
Enflasyon uçarsa bir tanede kalırsın belki
Evler bir yılda 2 katına falan çıkmıştı jsjs
Para elime geç geçti 2021 de geçse 2 daire alırdım şimdi ikinci el bi ortalama araba parası 🤣 veya 3 iPhone 18 parası 😀 ne hallere düştük
Faizler 3-4 senedir böyle lakin 3_4 sene önce 1 milyon olan mülkler şu an 4-5 milyon
Hesabını kendin yap
Ama şunu yapabilirsin daireni sat eline geçen para ile uygun ya da projeden daire al. maliyetine yakın bı fiyata alabilirsen güzel bı kar elde edersin hemde cebinde devamlı paran olur.
Mimar gözüyle sakın mülklerini satma derim faiz erir ama toprak her daim kazandırır
Tıprak almamış ki daire almış
Öyle düşünüyordum ama faiz getirisi çok yüksek şu an. Enflasyon da bir hareketlilik olmazsa bir iki yıl içinde daha karlı gibi duruyor
@MrPatisserie0 biri önceden vardı. Diğeri de arkadaş ile ortaktı yeni aldım. Ama para yok jsjsjss
Sıfır param var. Kira geliriim var 15 bin. Kendi uğraştığım bir iş var toplam 60 bini zor buluyorum aylık
ne is yapiyorsun
Psikoloğum ben de. Kendim online çalışıyorum sadece ve az kazanıyorum. Bulunduğum yer itibarı ile yer açmak mantıklı gelmedi.
Durduğun hata.
Risklii
kanka sakın bozma evleri
At faize
Enflasyon korkutuyor
Kuruş yok cebimde gelirim de pek yok işteee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum selam. Bütün gayrimenkulleri satıp sadece mevduat faizine geçmek enflasyonist ortamda riskli bir hamle olur 📈 💰 Şu an faiz getirisi tatlı gelse de uzun vadede mülklerinin değer artışını yakalaman zorlaşır. Belki sadece 3 milyona aldığın verimsiz evi satıp o nakitle bütçeni rahatlatacak dengeli bir portföy kurabilirsin 📊 Sen bu varlıkları toplarken nasıl bir strateji izlemiştin? YTD 😛