Ailemden yeterli maddi destek alamıyorum, öğrenci olarak nasıl ek gelir bulabilirim?

Ben lise öğrencisiyim stajımın başlamasına 2 sene var ailem maddi olarak kendimi bildim bileli arkamda fazla duramıyor maddi olarak sürekli borç içindeyiz yanş olsak da olmasak da babamın cehaletine sürekli para bi yere gidiyor bize para ayırmak istemiyor 3 kardeşiz bu arada 3'ümüze de aynı biz bundan bıktık anneminse 2 dolap eşyası var bizim dolabın yarısını bile doldurmuyor şimdi kış geliyor giyecek kalın bi eşyam yok geçen sene de bu durumdaydım sürekli soğuk aldığımdan yaz ayına kadar sürekli hasta oluyordum babama ne desem bilmiyorum bende yaşıtlarım gibi güzel sweatshirtler güzel şeyler giymek istiyorum ama ucuza da güzel bişey bulunmuyor bu konu hakkında canım çok sıkılıyor haftalık 500 lira alıyorum okula beslenme götürmüyorum 10 saat okuldayım illa karnım acıkıyor hafta sonuna 100-200 lira kalıyor ne yapacağımı bilmiyorum cidden, ayrıdan bi geçim kaynağı bulmak istiyorum arasam da kız çocuklarını işe almak istemiyorlar 8. sınıftayken arkadaşımla buluşmuştum arkadaşımın bi lafı çok zoruma gitmişti eve çok öfkeli geldim yemin ettim kendime para kazanmak için kumar sitesine bile giriş yaptım ama oynamadım tabii ki de ya anlamıyorum ki babam niye böyle yapıyor o borçları kapatsak da sürekli aynı sürekli sıkışığız cidden zoruma gidiyor arkadaşlarımdan duyuyorum babamla böyle yapacağız babam bana bunu aldı deyince sadece dinliyorum zoruna gitmiyor mu hiç alamam kızım deyince😕

Ailemden yeterli maddi destek alamıyorum, öğrenci olarak nasıl ek gelir bulabilirim?