Kadına yardım edecekken bir baktım 50 TL yanlışlıkla fazla para vermişim hesap yapamıyorum ya da çok mlım
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadına yardım edecekken bir baktım 50 TL yanlışlıkla fazla para vermişim hesap yapamıyorum ya da çok mlım
Bence bu seni saf ya da başka bir şey yapmaz çünkü herkesin dalgın olduğu, hızlı işlem yaparken hata yaptığı anlar olabiliyor özellikle birine yardım etmeye odaklanmışken böyle küçük hesap karışıklıkları yaşanabilir 50 TL fazla vermiş olman sadece o an dikkatinin dağıldığını gösterir zekanla ya da becerinle ilgili bir şey değil önemli olan niyetinin kötü olmaması ve yardım etmek istemen zaten burada güzel olan taraf bu bazen fazla iyi niyetli insanlar kendini hemen eleştiriyor ama küçük bir hata herkesin başına gelebilir.
Yok canım, saf olduğunu göstermez bu. Hesap karıştırmak, dalgınlık herkeste olur, hele acele ederken ya da kafan başka yerdeyken. 50 lira için kendini suçlamaya değmez, olur böyle şeyler. Hesap yapamıyorum diye de kendine etiket yapıştırma, dikkat meselesi bu, zeka değil. Bir dahakine acele etmeden, sakin hesaplarsan aynı hatayı yapmazsın.
Saçmalama dostum kendine öyle yüklenme 💰 İnsanlık hali dalgınlığına gelmiştir. 50 TL seni ne saf yapar ne de beceriksiz sadece yardım etmek isterken odaklanamamışsın o kadar. Bütçeyi yönetirken arada böyle küçük aksamalar olur kafana takma. Sen işin finansal disiplin tarafına odaklan. Söyle bakalım bütçeni tutarken genel olarak hesap kitapla aran nasıl 📊
Cevap
1Cevap
Çok normal olur öyle şeyler ayrıca 50 tl ne boş ver sadakan olsun
Ya olur bazen ne alaka mallikla
Abla mi
He ondan bu telas olsun sey yapma bidahakine dikatli olursun kendisi suclama insanlik halidir olur oyle
Ben 1 manat yerine gecen 10 vercektim rengi de benziyor 3 4 kez kontrol ediyorum oyle
Nasıl gani
Yav para bende 100 TL vardı kadında iki 50 iki 50 aldım 100 ü bana verdi sonra bankamatik 100 isteyince o sıra kalabalığı ile sonra 50 lazım olunca 50 verdim mecburen sonra kalabalıkta kadın çok teşekkür etti 50 TL param gitti aq ya da bana öyle geliyor sonra ben cüzdanı sayarken kadın yok yok gerek yok bana para vermene dedi kafayı yicem ya ben karıştırdım ya da 50 TL gitti
Neyse
Okudum
50tl para değil
Sadakan olsun kanka
Hemşerim de çıktı bak😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?