24 yıllık arkadaşım can dostum diyebileceğim kişi ile tatile gittik tatili yaptık dönüş biletlerini alırken cüzdanımı yanıma almadığımı fark ettim arkadaşın kartından ödedik sonra anında ücreti arkadaşımın ıbanına attım ama yanlışlıkla 100 TL eksik atmışım pazar günü tatilden döndük pazartesi günü arkadaşım hesabını kontrol etmiş 100 TL eksik yattı diye yediğimiz içtiğimiz ayrı olmayan arkadaşım 100 TL'sini benden istedi çok kırıldım haksız mıyım?
Evet haklısın 100 TL'yi istemesi 24 yıllık dostluğa sığmadı
Sen haksızsın kadının parası ister ister
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
İhtiyacı yok arkadaşlar kendisi memur ayrıca ölen eşinden de maaş alıyor Muğla'da havuzlu villaları var₺100'nin hesabını yapması beni üzdü
Dostum dediğim kişi yanlışlıkla eksik gönderdiğim 100 tlsini istedi çok zoruma gitti haksız mıyım?
Verdim zaten ödedim onun 100 TL'sine kadar düşmedim ücreti normalde anında ödedim ama bir hesap hatası olmuş 100 TL eksik yatmış kadın ertesi gün sıkılmadan istedi 24 yıllık dostlukta 100 TL kadar değerim yokmuş
Kesinlikle öyle ortada 24 yılın dostluğu var kendisinin ihtiyacı yok durumu çok güzel kasten yapmadım hata ile olan bir şey bugün 100 liraya bir şey bile alınmıyor doğru dürüst bunu benden utanmadan istemesi beni çok üzdü
Arkadaş arasında ufak paralarını hesabı tutulmaya başlandıysa bu arkadaşlık çoktan bitmiştir... Tatil diyorsun, tatile giden bir çift kızın parası pulu da vardır, züğürt de değildir.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum ikimizin de parası vardı Yok değil ben hesap hatası yapmışım yanlış göndermişim ama 24 yıldır arkadaşız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu böyle yapması benim çok zoruma gitti 100 TL'nin hesabını yaptı 100 TL'ye şu an hiçbir şey bile gelmiyor
Kadın görmüş geçirmiş, hayatın sillesini yemiş. Dostu da olsa parasını kaptırmaması gerektiği konusunda kendisine prensip edinmiş.. Sen onun bu huyunu bilmeliydin o ise bu kadarcık bir paraya takılmamalıydı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
isteyebilir dostlukla alakalı bir şey değil bu bence.
İnsan 24 yıllık dostundan utanmadan sıkılmadan 100 TL istemez
neden utansın keni parası değil mi? sonuçta senin o an yanında olmadığı için o anlık geri vermeli şekilde seninkini de ödemiş.
Verdim zaten ödedim onun 100 TL'sine kadar düşmedim ücreti normalde anında ödedim ama bir hesap hatası olmuş 100 TL eksik yatmış kadın ertesi gün sıkılmadan istedi 24 yıllık dostlukta 100 TL kadar değerim yokmuş
hocam herkes bu konuda senin gibi düşünmek zorunda değil, yerinde olsam bu durumu bu kadar büyütmezdim kafaya da takmazdım.
Ben de bundan sonra ona göre davranacağım
davran
bazı insanlar böyledir amaç saygısızlık değil aslında huyları kötü cimri oluyorlar
İhtiyacı yok kendisi memur ayrıca ölen eşinden de maaş alıyor Muğla'da havuzlu villaları var
yahu milyon dolarları olabilir sen konuyu anlamadın dünyanın en zengin insanlarının çoğu cimridir 300 milyon doları vardır 30 doların hesabını yapar
Kızım burası türkiye millet açlıktan ölüyor.
İhtiyacı yok kendisi memur ayrıca ölen eşinden de maaş alıyor Muğla'da havuzlu villaları var
101 lira yollayacaktın
tüh hiç aklıma gelmedi aklıma gelseydi yapardım
Artık gözünde 1 liralık değeri olduğunu anlayacaktı.
Küçük hesapların peşinde olanlardan haz etmem
Kesinlikle öyle ortada 24 yılın dostluğu var kendisinin ihtiyacı yok durumu çok güzel kasten yapmadım hata ile olan bir şey bugün 100 liraya bir şey bile alınmıyor doğru dürüst bunu benden utanmadan istemesi beni çok üzdü
Aman boş ver insanlar böyle sen de bundan sonra bu kadar değer verirsin
kesinlikle öyle yapacağım
Toplam ne kadar ödediniz ona bakmak lâzım
550 tutuyordu ben yanlışlıkla bunu altını çize çize söylüyorum yanlışlıkla 450 TL'ye göndermişim
Sonra 100 TL'sini isteyince onu da gönderdim
Arkadaş arasında ufak paralarını hesabı tutulmaya başlandıysa bu arkadaşlık çoktan bitmiştir... Tatil diyorsun, tatile giden bir çift kızın parası pulu da vardır, züğürt de değildir.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum ikimizin de parası vardı Yok değil ben hesap hatası yapmışım yanlış göndermişim ama 24 yıldır arkadaşız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu böyle yapması benim çok zoruma gitti 100 TL'nin hesabını yaptı 100 TL'ye şu an hiçbir şey bile gelmiyor
24 yıl nasıl arkadaşsınız yav, göbeğiniz birlikte mi kesildi
Ben ortaokuldan yeni çıkmıştım o üniversite 2 sınıfa gidiyordu
Kadın görmüş geçirmiş, hayatın sillesini yemiş. Dostu da olsa parasını kaptırmaması gerektiği konusunda kendisine prensip edinmiş.. Sen onun bu huyunu bilmeliydin o ise bu kadarcık bir paraya takılmamalıydı.
Kırgınlık olsa da, tamamen silme yine de.
Belki ihticı vardır
Paranın lafını yapan birisiyse arkadaşlık yapman doğru olmaz
kesinlikle öyle bende bundan sonra mesafemi koyacağım
prasını ıster
İhtiyacı yok kendisi memur ayrıca ölen eşinden de maaş alıyor Muğla'da havuzlu villaları var ortada 24 yıllık dostluk var onu hiçe saydı
bu seni ilgilendirmez öyle bir zorunlulugu yok
dostuklarda 100 tl nin hesabı yapılmaz 24 yıllık dostluktan bahsediyorum borudan değil
yapılır: sen avrupa ekonomisi sandın herhalde asgari ücret günlük 550 tl bu onun maaşının 5 te 1 i neden paylasmak istesin ki babasının kızı mısın
24 yıllık dostuyum beraber yedik içtik bir evde beraber yatıp kalktık beraber ağlayıp güldük bu bir dostluğa sığmaz
sen fazla ciddiye almışsın yani iyi dostsunuz diye parasını yedirmek zorunda değil bence kesin arkadaslıgı senden kurtulmus olur en azından
Parası yoktur belki
Vay kaşmer