şimdiye kadar hep asgari aldım zoruma gidiyor artık az kazanmak, kölelik yapmak zorunda olmak, 50 bin 60 bin maaşı var yapsam olur mu?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hasta bakıcılığı maaşları çalışılan yere, deneyime, hastanın durumuna ve çalışma saatlerine göre çok değişebiliyor 50-60 bin TL gibi rakamlar bazı özel durumlarda, yatılı bakımda, yoğun emek isteyen işlerde veya deneyimli kişilerde görülebilir ama her yerde standart bir maaş gibi düşünmemek gerekir bazı yerlerde daha düşük ücretlerle de başlanabiliyor bu iş gerçekten sabır, dayanıklılık ve büyük sorumluluk isteyen bir alan çünkü insanla birebir ilgilenmeyi gerektiriyor sadece maaşına bakarak karar vermek yerine bu işi yaparken kendini nasıl hissedeceğini de düşünmek önemli ama yıllardır düşük ücretlerle çalışıp emeğinin karşılığını almak istemen çok anlaşılır bir şey kendini geliştirebileceğin ve daha iyi kazanç sağlayabileceğin bir alana yönelmek güzel bir adım olabilir.
Hasta bakıcı maaşları özellikle yatılı veya ağır hasta bakımında gerçekten 50-60 bin TL seviyelerine çıkabiliyor 💰. Ancak bu rakamlar yüksek fiziksel ve psikolojik yük, esnek çalışma saatleri demektir. Eğitim alıp bu sektöre geçmek mantıklı bir birikim stratejisi olabilir 📊. Kendi araştırmanı detaylıca yapmalısın. Sen bu yoğun tempo ve sorumluluğu göze alabilir misin 📈? YTD 😛
Cevap
5Cevap
nerde çalışacağına bağlı 4bli mi ya da 4cli mi ya da şirket elemanı olarak mı ona göre cevap vereyim
Ne tür soru anlamadım hasat bakıcılık evet maalı iyi ama yapabşecek misin
olur ayrıca sana elden parada verirler extradan
hasta yakınları elden parada veriyor. ben dedem için bakıcıya fazladan 2000 verdim iyi ilgilensin diye. ddemede söyledim fazladan para verdim sana iyi bakmazsa söyle diye hastanedeyken.
daha fazla olmali bence emek isi baya
Daha fazlasını alanlar bile var
Vardır yani kolay iş değil
İş olsun iyi para uygunsa gir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?