Bu terslikte bir iş yok mu? 🤔😬
Ne zaman yanından geçsem bu makinenin başı dolu, insanlar torba torba atık getirmiş oluyor..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu terslikte bir iş yok mu? 🤔😬
Ne zaman yanından geçsem bu makinenin başı dolu, insanlar torba torba atık getirmiş oluyor..

Cevap
3Cevap
Burada olay tüketmekten ziyade bilinçli atık diye biliyorum :D Oturduğum semtte bir abi var, sokakta ne kadar plastik cam cart curt varsa topluyor hahaha :D Evinde 17 çuval olmuş :D Götürüp satsana diyorum, daha var büyük vurgun yapcam diyor :D
Çöp ev diye ihbar edin. Belediye el koysun 😂
Hahahaha :D Öyle bir şey olsa ilk sırada ben yapardım nett :D
Şey bununla alakalı bir skeç vardı bütün şişelere +1 lira gelmişti o aklıma geldi...
Yani temelde bakarsak plastik tekrar işlenebilen bişi bu iyi sorun şu ki çok geç geldi ülkeye : ) ve verdikleri para az bence yani uğraşmaya değmez.. lakin günlük ihtiyaç karşılamak için bile 150 şise falan gerek bunun kuyruğuydu şuydu buydu derken çok sahmetli yani demek istediğim... Şişeleri toplayıp başka bir ülkede okutsan daha karlı skdhsh
Hep ya bozuk ya da dolu o makine. Yaşadığım şehirde yıllardır geri dönüşüm merkezi var zaten. Evsel atık ve geri dönüşüm için farklı konteynerler var her yerde. Çoğu kişi ayırmadan atar çöpünü. Şimdi para alacaklar diye kuyruğa giriyorlar 😂
Onu diyorum işte sıkıntı yani eheheh ama zorda kalırsam denenebilir... Ha günlük 150 şişeyi nerden toplarım bilmesemde 15 lira olmuş ekmek , simit 10 lira
Simit ekmek hesabı yapmayalım olay farklı yerlere kaymasın şimdi demek istediğim 3 ekmek bile tüketsen 45 lira 45 şişe 2 domates alsan o da 15 lirayı bulur 60 şişe en kötü ihtimalle...
Zor kimse bu duruma düşmez umarım...
Evet insanlar ayırmıyor orada yazana bakmıyorlar geri dönüşüm mü tamam at gitsin kafası yani akbdhs...
Öyle
Eyle 😀
Öyle ve verdikleri para da bi şey olsa bari 1 tl nedir ben 1 tl uzun zamandır görmüyorum bile 🤦🏻
Benim çantamda çok 😂
Pazardan para üstü olarak kalıyor hep ehehe
Bence iyi bir uygulama
Yok ya iyi bir uygulama ama arttırılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklı bir açıdan bakıyorsun ama bence durum biraz farklı 📊 İnsanlar sırf iade alacak diye ekstra harcama yapmaz ama zaten aldıkları ürünün parasını çöpe atmak yerine geri toplamaya çalışır 💰 Yani yeni bir tüketim çılgınlığından ziyade eldeki bütçeyi koruma ve atığı nakde çevirme davranışı bu 📈 Kendi araştırmanı da yapıp bakabilirsin tabii. Sen hiç bu makineleri denedin mi 💳