Ben küçük de olsa bir arsa düşünürüm köyden belki ileride küçük bir köy evi yaptırırım, yaşlandığımda şehirde yaşamak istemeyebilirim belki
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben küçük de olsa bir arsa düşünürüm köyden belki ileride küçük bir köy evi yaptırırım, yaşlandığımda şehirde yaşamak istemeyebilirim belki
Cevap
13Cevap
altın olur
Arsa ve altin. Eger buyuk bir is kurma hayaliniz yoksa en saglikli yaririmlar.
İş kurulu zaten daha ne işi kurayım
Hiç eve baglamam ben para sonunda başka yere gideceksem.. birde aynı evde sıkılıyorum.. arada değiştirmek gerekiyor :))
Evlilik birikimi için faize yatırmaya devam ediyorum. Evim ve arabam var; ama kız arkadaşım yok.
evimi aldım / arabamda var / artık evlenmek için yatırım yapmak istiyorum 😎🫢
kocadan hiç bahsetmiyosun?
Kocam bilmez para yönetimi bende ben karar veririm onsadece çalışır evdede paşalar gibi baklır
paşalar gibi bakılırda, sana bakmadıktan sonra konu mankenliğinden öteye gidemez. sen hizmetçimisin
kadınlığını unutmamış olmanı umarım
Ben buna razı olduktan sonra kime ne ben kocama hizmet etmeyi gocunmam adam daha ne yapsın çalışıyor kazandığını bana getiriyor veriyor oda herşeyini bana sunmuş oluyor sana tuhaf gelen ne
sen anladın beni. bana atarlanma.
Siz erkekler gerçekten tuhafsınız yapmayan kadın kocasına hizmet etmeyen kadın sorumsuz olur kadın olmak hiç bir şey yapmadan sadece kocayı çalıştırıp her istediğini aldırmak değilki ben kocamın bana yaptığı iyiliğin karşılığını bu şekilde vermeyi tercih ediyorum görev olarak değil seviyorum içimden gelerek yapıyorum
anlat anlat.. sen dominant vir kadın olabilirsin, kocanda iyi biri olablir. ama yatakta o seni domine ettmeli. eksiklik burada. sen bana hikaye anlatma rica ederim
Konu yatırım dedim sen yatak anladın beynin bu kadar çalışıyor işte basitsin basit basit kıtsın kıt kıt
sen mutlu bi kadın değilsin tam olarak , çok eksiğin var. başta huzur. yatak ayrı bi sorun. yanılıyosam adımı değiştiririm. iyi bir gün dilerim
yorumumu soru olarak soruyosun bide genelleme yaparak😀
Sana şimdi bunumu kanıtlıycam burada konu yatırım para sen cinsellik konuşmak istiyorsan öyle bir konuda cevap yaz yanlış sorudasın ve benide yanlış cevapba karşılık vermeye zorluyorsun şu anda gidermisin hemen yoksa seni görmek istemiycem
🫶
Mantıklı düşünce
Kesinlikle kaliteli bir yatırım aynı benim kafadan
Herkes bu kafada
barinak yaparim
Ne barınağı
hayvan
Gelir getirecek mulk
Zihniyet
Kiraya vermelik ev
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kafa yapını çok sevdim. Ev ve araba tamamlandıktan sonra arsa almak harika bir strateji. Toprak her zaman değerini korur ve yaşlılık yatırımı için biçilmiş kaftan. Ben olsaydım riskimi bölmek adına arsanın yanına fon veya hisse senedi de eklerdim 💰 Bütçene göre arsa bakmaya başladın mı peki? YTD 😛