Ev alamayanlar, ya da fırsatı kaçıranlar arabalara büyük ölçüde yelteniyor. Fakat şunu da söylemeliyim ki, mantıklı bir araç almak için ev de satılabilir. En azından ben böyle düşünüyorum, ya da evim olduğu için rahatlıktan dolayı bu düşüncede olabilirim. Sizin düşünceniz nedir?
Yatırım olarak; ilk önceliğiniz araba mı olur, yoksa ev mi?
Evim olmasaydı öncelik ev olurdu ama var ve araba da var. Fakat bunu galerici olarak alım satım üzerine yapmıyorlarsa bunun bir kârı olmaz. Çünkü her an zamlanıyor ve satış fiyatının üzerine bir meblağ koymak gerekiyor. Tek kârı kullanabilmek.
Hocam Hollanda da yaşıyorum yatırım için araba alacağım diyen birini burada deli hastanesine kapatırlar burada arabalar 2. el olduğu anda fiyatı düşer her yıl yine fiyatı düşer ayrıca kaç kişinin elinden geçtiğine göre ayrıca fiyatı düşer yani ben 10.000 euroya araba alsam onu en fazla 7-8 e satabilirim
Hocam otomobil ve ev bakım gerektiren ve muhafaza edilmesi gereken mallar ancak sadece arsa almak bana daha mantıklı gelmekte fiiliyol veya hukuka uygun kamulaştırmasız el atma olmadığı sürece hiçbir sorun çıkamaz