Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Şu anda iki banka hesabımda da borcum var biri -25000 diğeri -3500 ve bugün benim banka hesabımla bir işimiz var havale işi babamla birlikte gideceğiz babam borcum olduğunu öğrenirse beni mahveder ve bu borcu erkek arkadaşımla çektik o ödüyordu aylardır işsiz kalınca ödeyemedi başka bir bankadan hesap açmaya çalışıyorum ki açamıyorum telefonda NFC yok. Babama bu durumu nasıl açıklayabilirim? İşlemin benim hesabım üzerinden gerçekleşmesi gerekiyor ne diyebilirim veya oyalayamam mı korkudan delireceğim yani
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sak sakin ol 💰 Önce panik yapmayı bırakıp durumu rasyonel yönetelim. İşlem için bankaya gittiğinizde sistemde bir sorun olduğunu ya da uygulamanın çöktüğünü söyleyerek zaman kazanabilirsin 📊 Sonrasında babana durumu dürüstçe ama sorumluluk alarak anlatman en doğrusu. Hatayı kabul edip borcu kendi imkanlarınla nasıl ödeyeceğini planladığını gösterirsen tepkisi yumuşayabilir 💳 Sonuçta kendi araştırmanı yapıp bir ödeme planı çıkarmalısın. YTD 😛 Borcu kapatmak için freelance işler veya ek gelir yolları düşündün mü 📈