2 kere basıma geldi bu olay 72 bin borc gozukuyor kafayı yiycem bu saatte gordum ne yapabilirim banka benden habersiz imzam sesim olmadan nasıl veriyor bu parayı aklım almıyor bankaya dava acıcam bıktım AKBANK SAKIN KULLANMAYIN ALLAHIN bel. aları
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
selam suc senin krediyi alan baban ama.. sende bankalara deseydin kendim subeye gelmeden asla kredi kulanmak istemiyorum. bilgilerim baska sahista var diye uyarsaydin. kimse alamazdi kredi senden habersiz.
Mobil bankacılıktan alınabiliyormus artık bu cok yanlıs
Evet subeye gitmeden almak mumkun.. sende internet monil bankacilik sifreni imseye verme o zaman. kimsede senin adina kredi alamaz
Cok haklısın zaten iptal ettirdim onu
Krediyi mi iptal etin?
Yapabildiysen iyi
Krediyi iptal ettim evet
Oda gusel de kredi miktari cok muydu.. bide isin iyi tarafi baban yaban. biri degil yani krediyi alacak kisi baban sana soyleseydi daha iyi olmaz miydi.. konusmuyor musunuz peki..
70 bin cekmis krediyi bana soylese kabul etmeyecegimi biliyor bu yuzden habersiz yapmıs yok konusuyoruz babam sonucta ne diyebilirim ki
Peki bisey dicem 70.000 size veriyosa banka ha maasiniz vardir.. onun uzerine olabilir galiba.
Maasım yok ogrenciyim babamın arabası benim üzerime bir de bagımız falan vardı satıldı benim hesaba yattı bankada tabi gorunce bunları vermis bir de limiti 11 bin yapmıs banka halbuki ne isim olur benım o kadar para krediyle
Uni mi okuyorsunuz hangi bolum.. gerci yuz yuze egitim yok dimi simdi.
Bankaların böyle saçma sapan uygulamaları var malesef şikayet et peşini bırakma bunun
2 kere yaptılar dava acıcam bunlara artık yetti cidden davayı kazanırım degil mi
Bu işlerden anlayan bir avukat ile görüşmen gerekiyor net birşey söylemem doğru olmaz çünkü burası Türkiye
Haklısın cok
Sen çalışıyor musun peki?
Ogrenciyim işte bı yasta 72 bin borc var kafayı yiycem yeminle
Baban nasıl şacma sapan bir insan birde banka senin adına bu kadar krediyi nasıl veriyor anlamıyorum
Benim anlamadıgımda o benım iznim olmadan bu kadar krediyi nasıl verdiler bu kadar borcu ben nasıl oderim allah askına boyle sorumsuz banka olmaz olsun dava acıcam insallah kazanırım iznim olmadan tam 2 kere yaptılar
Baban parayı çekmiş mi peki. İlkinde birşey yapmadın mı sen?
Ben daha yeni ogrendim isin tuhaf tarafı bankayı aradım kadın dedi ki borc gozukmuyor altın hesabı var 2 tane 60 bin tlniz var dedi halbuki ben sltın hesabı falan acmadım e devlette ise 72 bin guncel borc gozukuyor napıcam
Acilen bugün bankaya gitmen gerekiyor. İptal edebilirsen iptal ettir hemen krediyi falan. Olmadı bu hesabında gözüken altınları sat öde krediyi
Oyle yapacagım altın bile almadım altın nerden cıktı cidden kafayı yiycem 72 bin borc gozukuyo hesapta 60 bin var diyor 12 bin yok olmus haberim yok bir seyim yok napıcam ben
Bana yazsana sen
Neden
Yok birşey iyi günler sana
Şu babaları paraya doyuramadık
Valla yaa neyseki hallettim bugun
Bankayı aramanı öneriyorum
Aradım yardımcı olamadılar cıkmadı hesap goruntunuz diyor bankaya gidecegim iptal ederler degil mi
Parayı çekmediyse halledersin
Para hesapta duruyor bu saatte sıkıntıdan uyuyamıyorum iznim olmasan nasıl yapılıyor bu nasıl verirler yemin ederim dava acıcam
Hesapta duruyorken ilgilen
Bankaya gitsem iptal ederler degil mi direkt kartıda kapatıcam ve dava acıcam onlara
Ederler yardımcı olurlar
İnsallah
Bankaya değil babana dava aç
Acmam babama dava hallettim bugun sükür
İlginç, şikayet etsen banka haksız çıkar
Evet haksız cıkar baya tazminat bile oderler
Şikayet Et
Sikayet edicem davada acıcam
Senin haberin nasıl yapmış
Bilmiyorum
Babana sormalısın
Bankaya gidicem 10 dA
İşin zor ya 😐😓
Cok zor uyku yok
Ee babana de niye yaptın aranızmı bozuk
Bozuk degil arkamdan is ceviriyo resmen
Allah Allah ara bakalım bankayı
Bankaya gidicem saat 10 da dava acıcam hepsinede allah bel. alarını versin insallah
Öyle yap sesini cikar bagir cagjr cekinme
Yapıcam hele saat 10 olsunda dava acsam kazanırım degil mi
Valla baknkalar genelde kazanır hacı😄
Biraz zor kazanır
Hadi insallah
İnsallah
Bi sıkıntı var
şikayet et