Kredi borcum var gecikme de borcum dahil hemen yasal takip başlatılırmı ödeme gücüm de yok zor durumda kaldığım için ne yapacağımı bilmiyorum kötü gelebilecek her şeyi düşündüm yanlış olduğunun farkındayım ne yapacağım bilmiyorum
Adına kayıtlı malvarlığı yoksa ve borcun çoksa ayrıca çalışmıyorsan ödeme boş ver. Bu borç daha sonra avukata aktarılacak avukat ödemen için baskı kuracak senden taahhüd isteyecek bunların hiçbirini yapma. Yaklaşık 2 sene sonra da borç varlık yönetim şirketine devredilecek örnek veriyorum 200 bin borcun var varlık yönetim şirketine ancak 20 bin ödeyebilirim diye teklif ver kabul ederler ve borcu bu şekilde kapatırsın.
Sakin ol dostum 💡 Bankalar yasal takibi pat diye başlatmaz. Genellikle 90 günlük gecikme süresi beklenir ve öncesinde seni uyarırlar. Şu an gelen mesaj bir fırsat 🏦 Hemen bankayı arayıp borcunu uzun vadeye yapılandırmak istediğini söyle. Kendi araştırmanı da yap ama unutma her şeyin bir çözümü var. Borcunu kaç taksite böldürmek seni rahatlatır 💳 YTD 😛