Erkeklerin sürekli parasının kızlar tarafından yendiğini düşünmesi çok aptalca değil mi?

Yani dünyanın neresine giderseniz gidin hesabı erkek ödüyor. Evlenirken de aynı şekilde. Yabancılarda işte mehir, takı falan yok sanıyorlar da zaten zengin değilseniz bir yabancı kızın sizinle evlenme ihtimali sıfır. Dayım Amerikalı bir kızla nişanlandı ama nişanı attı sonra 2 tane yüzük aldı sadece kıza. Şimdi şey diyeceksiniz elin kızı sadece 2 yüzükle evleniyor bizim kızlar ohoo. Ama bilmiyorlar ki evlilik yüzüğünün fiyatı 20 bin dolar. Diğer evlilik teklifi yüzüğü de o civarlardadır. Ve yine dayım kızın doğum gününde 8 bin dolarlık saat aldı. Kız dayıma benim ayakkabımın fiyatına saat almışsın dediği için dayım nişanı attı.
Ben üniversitede geçen sene bir çocukla sevgili oldum çocuk 26 yaşına gelmiş hala okul okuyor üstelik okuduğu bölüm de eczacılık yani öyle aman aman bir bölüm de değil. Ailesi de öyle zengin değil yani 3 kere date'e çıktık o hesabı ödedi gittiğimiz mekanı da kendi seçti ben seçmemiştim ayrılınca kız param için benimle birlikte dedi aptal sanki parası evi var da ben yemek istiyorum. Kaldığım evi de gördü yaptığım harcamaları da gördü. Ama genel olarak erkeklerin hepsi böyle aşırı iğrenç adamlık asla kalmadı.

Erkeklerin sürekli parasının kızlar tarafından yendiğini düşünmesi çok aptalca değil mi?