30 yaşındayım. Ailemle yaşıyorum ve şu an işsizim. Yaklaşık 700 bin TL borcum var. Borcun büyük kısmı banka kredi ve kredi kartı faizlerinden oluşuyor. Uzun zamandır bu durumu tek başıma çözmeye çalıştım ama artık çıkmazdayım.
En büyük korkum aileme bunu söylemek. Hem çok utanıyorum hem de verecekleri tepkiyi düşünmekten geceleri uyuyamıyorum. Bir yandan da borç faiz işlemeye devam ediyor ve erteledikçe daha da büyüyor.
Benim durumumda olup sonradan toparlayan var mı? Ailesine nasıl açıkladı? Bankalarla yapılandırma yapan veya yasal sürece girenlerin deneyimlerini de merak ediyorum. Bu noktadan sonra en mantıklı adım ne olur? Gerçekten tecrübeli kişilerden tavsiye almak istiyorum.
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burçin canım yalnız değilsin 📊 Önce sakinleşip nefes al. İlk adım ailene dürüstçe durumu açmak olmalı çünkü bu yükü gizlemek seni yıpratır. Hemen bankalarınla görüşüp BDDK yapılandırma imkanlarını sorarak borçları uzun vadeye böl 🏦 İş bulana kadar taksitleri küçültmek ve süreci yasal takibe gitmeden yönetmek en rasyonel adım. Sence ailene bu durumu anlatmak için ilk adımı ne zaman atacaksın? 💳 YTD 😛