Arkadaşlar merhaba
Babam bir iste calisiyor ayni zamanda da emekli, ben bir saglik sorunu yasayip hastanelik oldum bu sirada babamin patronu babamin uzerine kredi borcu cekti yuklu miktarda. Ben ogrenciyim ailemden uzakta okuyorum gecenlerde cenazemiz vardi yine gidip babamin uzerine cok yuklu miktarda borc yapti bu borclari hep biz oduyoruz ve artik cok yiprandik. Ogrenciyim bir maddi gelirim yok cogu zaman zor duruma dusuyorum is ariyorum is verenler ogrenci diye bedavaya calistirip dukkanlarina paspas yaptirip 5 kurus vermiyorlar. Bir avukatla gorusecek param yok. Bilenlerinizden yardim istiyorum. Babamin surekli borc yapmasina nasil engel oluruz herşeyimiz elimizden gidicek. Babam hicbirsey yapmiyor ve biz borç batagina dusmek istemiyoruz karşilayamayiz. Ona engel olamiyoruz yine gidiyor cekiyor ve veriyor onlara. Akli beyni yikanmis gibi , zarar goruyor ama yine de yapiyor ne yapmaliyiz var olani da kaybetmeden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öyle babanin ben … ne diyim simdi? Aynisini birebir yasadim. Benim babam keyfi kumar oynardi calistigni bize yedirmezdi kendi sefasina kullanirdi. Ev kredisini anneme cektirdi yillarca annem babamin birclarini ödedi eve haciz vs girmesin diye. Bunun disunda Babam Cok pis biriydi , narsist ve bize anneme cok eziyetler ederdi piskolojik/fiziksel… bu durum dunyaya gözumu acip 28 yasima gelene kadar devam etti. Unv kazandim seni okutucak halim gucum yok dedi bos bos evde yatti. Hic unutamadim o sözlerinide davranislanirinida. Bende 19 yasimfan beri kendim hayata tutundum hem calistim hem unv bitirdim. Bugun 30 yasindayim ve 19 umdan beri Hic dinlenmedim biliyomusun.. kucuk yasta o hasta babama annelik yapmak zorunda kaldim annemle iliskilerine avukat gibiydim arada hersey annemi korumak icin. Ne hakaretler gördum ne muameler.. hayat boyu babamdsn görmedigim sevgiyi yanlis insanlarda aradim hep cok kirildim. Yinede vazgecmedim. Annem ve kardesimle en guzel tatilleri yaptim ev kredisini annemle beraber ustumuze aldik. Bizi ölumle tehdit etti Babam kac kere. En sonunda biz yokken annemi bogmaya calismis erkek kardesim eve girmeseydi kimbilir neler oabilitrdi. En sonunda onu evden gitmesini sagladik 2 yil oldu. Cok seviniyorum. Bende hayatimin askiyla dunyanin en merhameyli adamiyia evlendim bu sene. Eger Babam o eski evimizde kalsaydi asla evlenmezdim cubku annemi onun gibi ruh hadtasiula evde birakamazdim… babamin borclarini ödedim ögrenci halimle ben ona borc verirdim iki kurusu… beni begenmeyen adam benim parama muhtac olurdu. Babami asla affetmivem. Fazlasiyla insanlik yaptim dugunume ve nisanima cagirarakki yapmamaliydim. Neyse. Dugunum oldu 1 sene boyu hih konusmamisiz Hic gorusmemisiz ozaman bile dugun icin konusmaya mecbur görustugumde bile uc kurus Park parasini bana kakaladi..
Cok uzun oldu… dicegim o ki böyle insandan adam olmaz. Insallah Kurtuluesynuz.
Ha birde, surekli birc alip ödememeyi aliskanlik etmis insan hastadir bunu unutma. Biz yillarca ugrastik neticede hep yalanlar hep pislikler. Ayrilmalisiniz bu insandan
Allah bundan sonrasi icin senin ve senle birlikte aci ceken aile bireylerinizin kaderini bahtini guzel eylesin.
Birbirine benzer hayatlara sahibiz ne diyecegimi bile bilmiyorum yutkunmaktan.
Seni okadar anliyorumki hatta en iyi anlayanlardanim diyebilirum cunku yasamayan anlatamam hatta abartiyormusuz gibi seyler dusunur🥺tek dicegim sey su, biz o kisinin sesini yuzunu bile görmeye tahammul edemiyoduk dusun. Yil 2012den 2022ye kadar devam etti bu durum. Ayri odalarda yillarca ayri hayatlar yasadik ayni evin icinde. Hepsibin sebebi oydu. Biz annemize cok destek versik ona guc veren bizdik. Biz baska ulkede yasoyoruz bide kimsenin bizim neler cektirmizin haberi bile yoktu dysun
Anneniz ne yapsin etsin ayrilsin o insandan. Hep beraber calisir yardim edersiniz. Ben buzdolabimizin bombos oldugu gunleri asla unutmam annanemin bana kucuklukten aldigi yuzuk kupeleri satip eve ekmek alirdim…..
Sen rabbime given dua et, Allah yolunda dua et: ben Hic usanmadan bikmadan yeminle yillar Boyu dua ettim ondan kurtulmamiz icin. Ha icraatda vardi bizde kardesimle ona kötu davrandik gitmesini sagladik ama icimizde bitmicek kötu anilar birakti ve erken yasta buyumek zorunda oldugmuz icin bi yanim hala Hic buyumeuen ama hayatdan bi suru hayalleri olan o kucuk Kizim hala.. asla pes etmeyin, yakininiz varsa destek alin
Nasilsiniz? Merak ettim
Babanın hastalığı ne
Sapasaglam.