Beni hep fakir erkekler buluyor. Neyse yine bi sevgilim ve yine sıkıntılıydı. Noldugunu sordum borcu varmıs falan. Nasıl davranmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin erkekler, erkek nüfusunun ;%10-20 sini teşkil ediyor. Gerisi dar gelirli. Çünkü akp, Türkiye ' de orta sınıf bırakmadı. Yüksek gelirli ve Zenginler erkekler de öyle her kıza bakmaz ve genelde Kendi gibi, kızlara bakar Belki çalışanı isen, sana bakar ve gönlünü eğlendirir geçer. Ama Evlenmez, Hiç sanmıyorum! Bu yüzden zengin erkek arayan alt veya orta sınıf tabakanın kızları, genelde evde kalır. Benim geniş çevremde, alt tabakanın kızı olup da zengin erkek bulabilen, bir tane kız bile yok.. Yani bu işler, kısmet meselesi.. Şapşal bakir zengin, bulmanız lazım. Zira onlar, oltaya çabuk gelir ve evlene de bilir. Bulamıyorsanız, seks gibi, zorunlu ihtiyaçlarınızı gidermeniz için; dar gelirli erkeklere muhtaçsınız. Dar gelirli erkeklerin de genelde borcu olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışlı ol, adamı darlama. Erkekler için borçlu olmak sıkıntılı bir durumdur, ödeyemediği sürece altında ezilir, kafası sürekli onunla meşgul olur. Seninle paylaşmış olması, senden bir beklentisi olduğu anlamına gelmez.
20 Yorumla
+1 yılVallahi şu an benimle sevgili olsan benim de borcum var hatta çok zor şartlarda yaşıyorum hayatımı ama 2 ay sonra bambaşka bir ben olacağım Her anlamda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZenginin de borcu oluyo, daha borçsuz erkek görmedim. Sevgilimin aylık maaşı 20 binlerdeyken hiç unutmam benden borç istedi, maaşı çekince vericem diye, ben zaten acaip zor durumlardayim ama adam nasılsa maaşı çok alıyor, bana da geri verecek. iki. gune. diye parayı verdim. ne bahanelerle asla geri vermedi, onu terk. ettim başka. sebeplerden. Unutma fakiri zengini yok erkekler hep borçlu. sakin üzülüp paranı verme, ben gibi alamazsin
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
39Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAncak uzaktan uzaktan destek olabilirsin başka bir şey olmaz
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntıları olan erkek sevgili yapmaz. Yalnız kalmayı tercih eder.
31 Yorumla
+1 yılBenim sevgilmlede 8 aydır beraberiz. Sürekli borcu vardır. Artık son zamanlarda sürekli bunu dillendirmeye başladı cebimde 500 tl kaldı.. napcağımı bilmiyorum.. parsm yok zaten.. çok borcum var.. şuna 140 tl ödedim. Arabaya su kadar benzin aldım daha alamam param yok. ödemelerim 15 bin.. Bilmem ne hep bu sekildedir. Beni bir yere gezdir götür derim. Çok borcum var ayın 15 i bi olsun der.. ( götürmez, geçiştir) seni şuraya götürcem der o gün gelince hasta olur genelde.. anlatamam sana. Ve ben tek yaşayan bir kadınım evime 1 kez alışveriş bile yapmadı. Ama hep evde yemek yapmamı onu davet etmemi bekler:) artık bende enayi gibi hissettiğimden yapmıyorum. Ve Bana ısmarladığı çay bile artık rahatsız etmeye basladı yük oluyormusum gibi hissediyorum. Çiçek isterim halledicem der almaz. Hani alacaktın derim -deki hesabını gösterir bundan dolayı der.( toplayıp gel o zaman derim yapmaz) yani bende şaşırdım napacam
10 YorumlaFakir erkek derken sevdiğin insana böyle bi sıfat mı takıyorsun servet avcılığını bırakıp insan gibi karşıdakine değer vererek sevmeye başladığın gün ne yapıcağını anlarsın zaten burada birinin söylediği şeyi taklit ederek atlatabilirsin bu durumu belki ama sana kimse insanlık öğretemez burada.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay önce boyle birinden ayrıldım her günümüz olaylı suratsizca geçmeye başladı evet cok üzüldüm ama hayırlısı dedim hep cunku onun bana her seyi yansıtmaya hakkı yok sonrada sıkıntılarım var deyip seni ortada bırakır bole tipler cok baglanmadiysan yavas uavas uzaklas
210 Yorumla
Soran+1 yılBak cidden sürekli bi suratı asık. Derdim var diyip duruyor. Sordum ısrarla ailesi sıkıntılı ve borcu varmıs. Yani ne biliyim ya 1 aylık iliski zaten
Cevap sahibi+1 yılYoksa ayni kisi mi bu bi suphelendim nedense hdhdbd gercekten sana yansıyor iste derdin vs varsa ne iliski yapmaya çalışırlar her seyini düzelt oyle gelsin ozaman ben anlamiyorum bolelerinide
Soran+1 yılMslssm hangi sehirdesin
Soran+1 yılAyni kisiyse anlariz
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sen
Soran+1 yılLAN BEN DE
Cevap sahibi+1 yılNerelis o cocuk o kadarını de anlariz
Soran+1 yılİzmirli
Cevap sahibi+1 yılYok degil o zaman😅 ama dedigim gibi boyle insanlardan pek fayda gelmiyor herkesin dertleri var herkes her seyi yansitirsa oho hadi herseyi gectim 1 aylik bole yapiyosa
- +1 yıl
Cok ariyormusunuz boylelerini
Karşısındakine borcum var diyerek yaklaşan erkek zaten sıkıntılıdır. Bence direkt uzak durun, hiç bulaşmayın.. Ömür törpüsü..
28 YorumlaSen biraz varlikliysan borcum var diye seni kandırmaya bile çalışıyor olabilir bilemiyorum erkekleri çözmek zor eğer gercektende zor durumda olduğunu biliyorsan paran varsa yardım et yoksada duygusal olarak yanında ol onunla ağla felan shjsjs
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet varlıklıyım ama sanmıyorum hicc öyle bir degil. Cok mutsuz durdugu icin zorla söylettim bunu da
Soran+1 yıl1 tane bile zengin sevgilim olmadı ya. Önceki sevgilime arada para atıyordum. Benim mallık seviyesi :D
Soran+1 yılAy ne biliyim canım o zaman ihtiyacın oluesa söyle falan demistim gercekten benden para istemeye basladı cocuk
- +1 yıl
Oo bir kere verdinmi tamamdır
ilişkinin ilerisi için ne düşündüğüne bağlı, duygularına bağlı nasıl davranacağın,
eğer yardım etmeyi düşünürsen bile sana tavsiyem ancak geri alamadığında üzülmeyeceğin kadar yardım et.. geri alamadığında seni gece saat üç de uyandıracak yatağın içinde pişmanlık ateşiyle kıvrım kıvrım kıvrandırıp yüreğini alev alev yakacak miktarda bir yardımı asla ama asla yapma...
20 Yorumla
+1 yılAy a... m... k... Borcu olmayan mı var bu ülkede. Ne büyüttüler. Akp ye oy verirken iyiydi. Görün şimdi ebenizin kini. Ben eskiden lüks yasiyordum simdi sarma sigara içiyorum. Yaparsa akp yapar. boş ver o kadar dert eden biriyle de vakit gecmez, dile ki ömür geçsin. Hiç bir kiza borcum var demem. O ne alaka sana niye anlatiyor, aklıma takıldı borc mu istiycek acaba
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Lan bizde insanız ya ekonomisi bizi de vuruyor ne yapalım 20 sene çalışıp ev alıp bir 20 daha çalışıp araba alıp sana mı koşalım
08 Yorumla
Soran+1 yılEv araba istemiyorum zaten kendimin var. Ama sürekli borc icinde ve sıkıntılı olan erkekler beni buluyor
Soran+1 yılNasıl davranmalıyım peki. Cidden cok sıkıntılı görünüyor.
Soran+1 yılBilmiyorum ya ne yapmak istedigimi bilmiyorum. Simdi sıkıntısı oldugunh ögremdim nası davranıcam oraya buraya gidelim de diyemem. Hep aynı sey oluyo
Soran+1 yılBen karsımdaki erkege destek olunca o iliskide kadın gibi hissedemiyorum. İliski ilerleyince olur o. 1 aylık adama ben yardım edersem o iliskide kendimi eril olarak görmeye baslıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılFakir denmez ona onun da bir gururu var. Zengin birisi seni alıp ezse işlerini görse hoşuna gider mi onun gibi düşün kızların hepsi böyle mk paraya tapiyorlar. Para ile sadece maddi şeyleri alırsın manevi şeylerin değeri ödenmez aklında bulunsun.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKoy kapıya borcu varsa sana göre değil o ters gelir
+1 yılNiye? Sen para avcısı mısın? Çocuğun fakir olduğunu duyunca damlamışsın buraya hemen. Bunlar g. t ayağı.
00 Yorumlazenginle tanışmak istersen gel karşılığı olur ama cebinde dolar
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim cebim zaten dolu. Kendime denk birini istiyorum
Soran+1 yılAynen knk
Para & Ekonomi konusunda 594 cevap paylaştı. Onun borcunu sen ödemeyeceğine göre sal gitsin. Yanında para mevzusu yapma yeterli.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence oralı olma borcu olan adam utanmadan kızdan paramı medet umacak ve sana borcunu aksetirmiycek
00 Yorumla Dürüst olmak gerekirse bu tür kişilere pek güvenmemelisin bence.
00 Yorumla
+1 yılBence sen evrene öyle enerji yolluyorsun o yüzden seni buluyor öyleleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılknka sevgılı işi ıyı deyil sugar dadıy ayarladım ben ayda 12 bın bana harcıyor cok yalsı deyıl ama sonucta hıc bırseyıme karısmıyor ıstersen arkdası var sana paslarım sorunu begendim takıp at
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbas harfı ismımın ku
- +1 yıl
Kafayi yemissiniz siz mk 😅
+1 yılOnun borcu onu bağlar kanka sen niye dertleniyorsun bak keyfine
00 Yorumla
+1 yılAhmet abi herkesin borcunu sil defterden.
Bendensiniz agalar...00 Yorumlaaşkım yani borcum var diye söylenmeye başlamıssa muhtemelen senden kredi çekmeni falan isteyebilir ya da kefil filan olmanı isteyebilir sonra da ayrılır falan uyanık ol güzelim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni soğutup itti bu durum ya... bence bir süre sonra sen bu kişiyle yapamazsın.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsa seni kendi sorunlarından bahsedebilir gayet normal bir şey. Eğer ciddi değilsen onu üzmeden ayrıl. Adam için üzüldüm senin gibi düşünen biriyle olduğu için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepimiz borçluyuz anam bence o bahane bulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın daha buyukse onu bırak bana gel hayatını yaşa.. direk evlenelim..
00 Yorumlaborcunu ödemeye falan kalkma ne kadarlık sevgilin bilmiyorum ama bunaldıysan biraz zaman geçsin bi şeyleri bahane edip ayrıl
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 aylık
Soran+1 yılYansıtmadı ben sinirlendim söyle diye ısrar ettim söyledi
+1 yılNormal davran ne yapabilirsin yanında ol. Ama borcun nasıl çıktığını nasl yaptığını sor bazı adamlar çok sorumsuz oluyor dikkat et
00 Yorumla
+1 yılBorçlusu gibi davranırsan kendini çok rahat hisseder
00 YorumlaAnlayışlı davran diyecektim ki.. İlk cümleni okudum.. Ayrıl kardeş sen..
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur seni dolandırmaya çalışabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılÖdlekdkdkdlmskd
+1 yılZengin seni napsın mk
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim fotografım yok nerden biliyosun nası biri oldugumu ki ben zaten zengin biriyim denk birini istiyorum
- +1 yıl
Belli belli milletin cebinde gözün var
Uzaklaş. Senden ne koparırsa o kar 😅
00 Yorumla"Git borçlarını bitirince gel" de.
00 YorumlaPara yardımında bulunmalısın.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kredi çekip borcunu kapatabilirsin.
00 Yorumlasana zengin lazim o, zaman apla
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı. 2. Evrese borç istemek olabilir
00 Yorumla
+1 yılSeni kekliyordur. Tırtıklama hesabi...
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı. mıknatıs gibi fakir cekiyorsun 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun sende demekki. Önüne gelene asılma sende bu ne yokluk be
00 Yorumla
+1 yılParasız erkekler sevgili yapmasın
00 Yorumla
+1 yıliçinden geleni yap
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılülkede fakirden çok ne var normaldir denk gelmesi
02 Yorumla
Soran+1 yılZengin olsun lüks olsun da istemitorum yani normal olsun bari sürekli borc harc icinde olan erkekler buluyor beni. Kendi durumum iyi benim karşımdaki erkek de en azından fakir olmasın
- +1 yıl
ülkeyi değiştir demeken başka çare yok
Para & Ekonomi konusunda 478 cevap paylaştı. bir şey isteme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim borcum yok param çok gel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye'deki herkes fakir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışlı
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ben artık beraber hallederiz bilmem ne deyip para yükü altına girmek veya parkta simit kemirmek istemiyorum. Tüm sevgililerim aynı
+1 yılNiye boylelerini bulursunuz hep 😔
00 YorumlaBorçlu erkek niye buluyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim aw ya
Şut.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz daha borçlandırarak
00 Yorumla
+1 yılSenin paranı yemek istiyordur
00 Yorumlaödeemsine yardımcı oluverr
00 Yorumla
+1 yılBenim borcum yok paramda var
00 Yorumla
+1 yılAğrımaz başını ağrıtma parasızsa parasız amannn
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBorcunu kapat.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi yapmıs ben niye kapatıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayışlı
00 YorumlaŞevkatli olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılManevi destek
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı