Arkadasim calisan ve az cok birikim sahibi birisi. Her ay bi sebepten 2, 3, 5bin durumuna gore istiyor. Gunu gelince oduyor.
Parayla sahip olamayacagim kiymetli insan icin ederini dusunmem. Fakat acil nakit ihtiyac oluyorsa kenara iki kurus nakit koy, acil durumda onu harca degil mi..
Bu arkadasa ne yapmak lazim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ara sıra yok çekicen ya da tl yok dicen
TL yok derken, ne deyim mesela biraz yardimci olsaniz lutfen kardes
Yani coine altina dolara koyuyorum artan nakiti de. Bozda ver diyemeyeceğine göre. Bir iki böyle yaparsan artık istemeyecektir.
Peki bu duruma ne diyorsun.
Yani uzun zamandir eski dostsunuz. Aranizdan su sizmaz. Ama amanakim her ay her ay yok şu parasi bu şeysi diye 3 5bin isteyen (gununde de borcu odeyen) tipi nasil degerlendirsin?
25 yillik arkadasim oldugu icin ben kltu gozle bakmiyorum ama sen adam gibi fikir verdin. Bu arkasasim hakkinda da 3. goz olarak yorumlasana. Nedir durum bu cocukta boyle?
Bende de var bi amcaoğlu aynısı bi haftalığına ister durur genelde çalışır gününde öder napsın yetiştiremiyorlar demek. Bankayada bulaşmak istemiyordur seni samimi buluyordur. Aksatmıyorsa sorun yok gibi yine de çocuk oyuncağına çevirmeleri hoş değil tabi. Ben küçük mevla isteyince veriyorum genelde 500 vs. Bazen 2000 falan yokluyor yok çektim. Bir ara neredeyse her ay bikaç kez istedi. Şu an işi iyi herhalde istemiyor.
Ben yok da cekemiyorumya, Salihten degerli mi diyorum. Merhamet var belki de enayilik, ne dersen..
Ha ama sanma ki isyerinde sagda solda arkadas dedigim insana cikartip kurus para da vermem. Sende yasamissindir o verip giden arkadaslardaki borclar gelseydi bi motosiklet parasi cikardi 35 yasima kadar..
Aynen maalesef işe bu veripte alamadıklarımız acı tecrübeler
Peki şeye ne diyeceksin..
Boyle ister isterya, hah zorda diye verirsin. Sonra iyi gunu olur. Seni görur aa canim karrsim nasilsin ayagi ceker. Ama cikartip o borcu 50 100 200 neyse cikarip vermeyen tipler varya
Var maalesef çok 200 tl de olsa sen unutmuyorsun ama onlar aldığını unutmuş gibi yapar. Nasıl olsa istemeyeceğimizi düşünüp. Karektersizlik başka bişey değil. Böylelerin pat yüzüne vurucan da işte onu da yapamıyoz
Ul@n apartmandan komsu cocuk. Ailesine ters cikti Parasizliktan sokakta yatti, 2 yil once. Gittim yemek yedirdim sigarasjni aldim, eve gel dddim gelmedi. Cebine 50 lira harclik koydum ettim. 2 gun sonra yatili fabrikada isci oldu. Goruylrum adidas giyiyor kilo almis keyfi guzel sac sakal tarz olmus adam olmhs anlayacagin..
La daha gecen sokakta yanina gelen adamdim ysdim icirdim desene bi de " aga onca faydan oldu. . otu topladik bu da senin hakkin " Yemin ediyorum dedigin gjbi onu da biz yapamiykruz ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!