Kesinlikle. Para yedirmeyi değil de yedirdikleri paranın karşılığında elde edeceklerinin hayalini seviyorlar bence.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle. Para yedirmeyi değil de yedirdikleri paranın karşılığında elde edeceklerinin hayalini seviyorlar bence.
Cevap
13Cevap
sevdiğim kadına değer veririm. kadını eskort olarak görmem niye para yedirmek deyim onun adına. verdiysem gönlümden kopmuştur.
Sosyal medya safsataları bunlar. Bunları düşünmeyin üzülmeyin kızlar.
Para yemeyen kadın samanlıkta iğne aramak gibi bişi
Şimdi sen ağzına alıp üstüne oturup arkalı önlü tatmin etmezsen yedirmez kimse para ama bunu yaptıktan sonrada eskooooorr olursun zaten
Sen bilirisn o şeyini yararlar 3 kuruşa demedi deme
Böyle erkeklerden değilim. Ne para yediririm. Ne de başka amaçla bir kıza yaklasirim. Hayatımda bir kız yok... tek başımayım bu anlamda.
Erkekler para harcadığı kadına değer veriyorsa siz nasıl erkeklere değer veriyorsunuz? Siz çaba mi harciyorsunuz...
Verme kardeş tamam.
Aşk ilişkisi anlamında kızlarla işim yok diyeyim o halde daha net anla diye.
Kızlarla işim yok derken bunu kast ettim.
Yoksa toplum içinde bile kadın erkek iç içe.
Para yedirmiyorum. Ağla...
Alakası yok yanında iyi hissettiği kadınlara para harcar erkekler
It is the opposite way around. Tam tersini anlıyorsunuz. Temel in fıkrasına dönmüş sizin iş
iyide kadinlarin yakiti oara degildir erkek mesela bir suru maddi yatirim yapar sonra kadin birakinca bu kadinlar ne istiyor der
Ben zaten kadınların yakıtı paradır demiyom sorduğum şey erkeklerin para harcadıkları emek verdikleri kadına psikolojik olarak daha fazla değer verip vermediği kesinlikle bunun olabildiğini düşünüyom şahsen çünkü insan zamanını parasını emeğini yatırdığı şeye daha fazla bağlanıyo
insan zamanını parasını emeğini yatırdığı şeye daha fazla bağlanıyo- evet buna psikolojide benjamin franklin effect deniyo sadece kadin erkek iliskilerinde değil iş, günlük yaşam iliskilerindede böyle ve insanları ikna etme yöntemlerininde başında gelir haklisin
güzel kizlarin hakli olmasina gerek yok
Bu çok saçma bir algı sevdiği için yapılan her şeyden gönülden olmalı aksi sevgi değil başka şeyler olur
Yiyorsa karsiligini veriyordur
Nasıl yediğine göre değişir
İstiyorsam umursamam ki
Ye ye
Ahmaklıktan öte bana göre
Sanmıyorum ama her şey olabilir
Para yedirmiyorum
🫣🫣🫣
Evet kesinlike evet
Bizim sizin için para harcamak gibi bir zorundaligimiz yok...
@EmirBey2075 Yaa öylemi yol alın o zaman
Kız milletiyle işim yok benim.
@EmirBey2075 Ne işin var burada o zaman
Uygulamayi herkes kullanabilir. Fikir belirtiyorum.
@EmirBey2075 Kızlarla işim yok diyorsun ama geliyon bi kızla tartışıyon hmm çok ilginç..
Yedirdikleri paranın karşılığı mı? :)
evetg
Bu sorunun cevabının bu olmadığını senin bilmen lazımdı aslında ama ilginç...
@Atılsanakurt Ne diyon ya
Sen karışma.
@Atılsanakurt Buraya gelip istediğin şeyi diyemezsin kız kendi fikrini belirtiyor sonuçta
Ben de buna bir yorum yaptım sen neden atlıyosun anlamıyorum hanımefendi
@Atılsanakurt Çünkü bu benim sorum ve kızın fikrine katıldığım için sana karşı geliyom
Peki hanımefendi.
Belkide
Tabi ki hayır
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ceylan selam 📊 İmajıma ve bütçeme önem veren bir danışman olarak söyleyeyim, durum yatırımdan çok psikolojiyle ilgili 💰 İnsanlar zaman, emek veya para harcadıkları şeylere daha çok bağlanır 💳 Ama bu durum sürdürülebilir bir değer oluşturmaz, aksine finansal ve duygusal bir kayıp yaratır 📈 Gerçek değer harcanan parayla ölçülmez 🚀 Sen hiç bir ilişkide sırf harcama yaptığı için birine bağlanan birini gördün mü? YTD 😛
Gördüm evet
İlginç bir tecrübe olmuş Ceylan 📊 Ama bence o değer değil, sadece yapılan harcamanın psikolojik yüküdür dostum 💰 YTD 😛