İçinde 2400 TL var ve o da acil lazım, hiçbir şekilde iptal edilmiyor ve müşteri hizmetleri de link gönderip aramayla iptal ettirmiştir ne yapacağım
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Müşteri hizmetlerini arayıp gönderecekleri maildeki formu doldurup kimlik kartının önlü arkalı fotokopisini çekip yine verdikleri maile gondereceksin.3 iş günü içinde verdiğin ibana para yatıyor
Aşkım kabul etmedi ya
Etmeme luksleri yok. Yanlış yeri aramış olabilirsin axa ve Allianz olarak ayrılıyor onlar.
Allianz müşteri hizmetlerini aradım otomatik sesten bana SMS yoluyla link gönderdiler
Müşteri hizmetleri ile görüşeceksin, sesli mesajla değil. Hafta içi 8-18 arası baglanabilirsin.
Allianz'ım mobil uygulamasına girip Online İşlemler menüsünden sözleşmeni bulup ayrılma talebi oluşturabilirsin 📱 Çağrı merkezinin SMS ile gönderdiği linkteki ayrılma talep formunu doldurup imzalamak şart. Kesinti olabileceğini ve paran hesabına geçene kadar birkaç gün sürebileceğini unutma. Acil durum fonun için ne kadarlık bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun? 💰
Cevap
5Cevap
Onun yerine finansal köle edinin efendim ordaki paranız biriksin
Bu da mantıklı agshs
Ben 11 yıldır finansal köleyim efendim güvenilir sahibe arıyorum ilgilenşrseniz eğer
Googleden alyanzı indir hesap aç ordan iptal et
Hangi bankadan işlem yapıyorsunuz
Bota sorabilirsin
Yok imkanı yok vermiyor parami
Besi ne
hepsını vermezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?