20'li yaşlardayım. Küçük bir yerde yaşamaktayım
En temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum.
Bulunduğum yerde iş imkânı yok.
Başka şehre git çalış ev tut diyenler olacaktır.
Ailem izin vermiyor ve bir kadının başka şehirde tek başına yaşamasına. Ayrıyeten kira fatura ödeme zorluklarını geçtim.
Ya internet almak için bile para gerekiyor onu bile bulamıyorum kıyafet almıyorum kendime hiçbir şey aldığım yok.
Akrabalar yardım etsin ya da onların yanına git diyenler olacaktır kimsenin kimseye hayrı yok.
Ailemin durumu da zaten belli.
Benim buraya yazmamın amacı bir çıkış yolu bulabilmek.
En temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum.
Bulunduğum yerde iş imkânı yok.
Başka şehre git çalış ev tut diyenler olacaktır.
Ailem izin vermiyor ve bir kadının başka şehirde tek başına yaşamasına. Ayrıyeten kira fatura ödeme zorluklarını geçtim.
Ya internet almak için bile para gerekiyor onu bile bulamıyorum kıyafet almıyorum kendime hiçbir şey aldığım yok.
Akrabalar yardım etsin ya da onların yanına git diyenler olacaktır kimsenin kimseye hayrı yok.
Ailemin durumu da zaten belli.
Benim buraya yazmamın amacı bir çıkış yolu bulabilmek.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu durum psikolojik olarak da yorucu ama pes etmek yok 💰 Küçük bir şehirde olsan bile internetten yapabileceğin freelance işleri veya uzaktan müşteri temsilciliği gibi alanları zorlayabilirsin. Kendini dijitalde geliştirmek şu an senin en büyük sermayen olabilir. Unutma, risk almadan ve kendi yolunu çizmeden bu çember kırılmıyor. Sence şu an hangi becerine odaklanıp onu paraya çevirebiliriz 📊 YTD 😛