1 ayBüyük göğüs daha güzel görünüyor bunu tartışmaya gerek yok ama şöyle bir şey var bu dünyada göğüsleri çok büyük olan kadınların hiçbirinin yüzü aşırı güzel değildir. Allah yüz güzelliğini güzel bir gülüşü ve tatlı bir yüzü küçük göğüslü kadınlara vermiş genelde. Mesela Cemre Baysel güzelliğin tanımı olarak gösteriliyor ama göğüsleri küçük
13 Yorumla
Soran1 ayAma kız güzel yanı şahsen erkek olsam büyük göğüslü yüzü çirkin kadına bakmak yerine cemreyi seçerdim çünkü fizik boy var
- 1 ay
Şey de öyle mesela Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Aslıhan malbora gülüşü çok tatlı çağatay'ı götürüyor 😂😂
- 1 ay
Aslıhan demet Özdemir'i kıskandı diye adam reyting alan dizisini Eşref Rüya'yı bitirdi aşka bak 😂😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 aye büyük memintoyla bir çok sey yapabiliyorsun...
kısın aralarına girip sıcacık uyuyabilirsin..
yazın ise çok sıcak olacağı için yastık niyetine kullanabilirsin...
çok stresli ve sinir bozucu bir gün yaşadıysan gün sonunda onları stres topu olarak kullanıp stres atabilirsin..
eğer elinden ameliyat olduysan günlük 10 set 10 tekrar olacak sekilde onları mıncıklayarak elinin kısa sürede toparlanmasına neden olur.
daha sayayım mı hehehehehe02 Yorumla
Soran1 ayİnşallah 100 b bulursun ne diyim kardes
Cevap sahibi1 ayo kadarı da fazla dsafsadfdsaf
Güzellik & Bakım konusunda 774 cevap paylaştı. Her büyük güzel olmuyor ki... Ama büyük her zaman daha ilgi çekici oluyor. Sütyende hepsi güzel görünüyor büyük göğüslerin :) çok hoşuma gider. Çıkarında bazısı vasat oluyor maalesef :D :d
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik algısı maalesef bazen çok yüzeysel kalıplara sıkışabiliyor. Ancak gerçek çekicilik ve güzellik kesinlikle beden ölçülerinde değil, bir kadının duruşunda, cilt ışıltısında ve kendine olan öz güveninde gizli. Göğüs boyutu ne olursa olsun, doğru bakım, zarif bir duruş ve içinin enerjisi seni her zaman çok daha çekici kılar. Sen kendi benzersiz güzelliğinin ve ışığının farkında mısın, seni sen yapan en sevdiğin özelliğin ne? ✨🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeklere nefes alsın yetiyor be bakma sen onlara hdkf
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Az bir şey akıllı olun kendinizi kullandırmayın ! Bahsettiğin erkeklerin yaratıktan ne farklı var? Hedef kitlen bu yaratıklar ise sen de büyüt !
02 Yorumla
Soran1 ayBilemiyorum inanılmaz derecede ozguvenimi düşürüyorlar
- Güzellik & Bakım konusunda 662 cevap paylaştı.
1 ayO kafada olanların önüne yapay göğüs koy onunla da aşk yaşar merak etme 😂
01 Yorumla
Soran1 ayCok doğru gerçekten yapay karılar üretiliyor artık normal bu
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayKüçük meme se güzel ya
Bazı buyukler de güzel ama küçük olursa komple ağza girer konusturcan beni şimdi
Yeri ayri hepsinin00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
1 ayErkekler nasıl düşündünü umursamiyorum ağırlık taşımam ben
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 737 cevap paylaştı. Yoo öyle bir şey demiyoruz. Neden "erkekler" diyerek bütün erkekler aynıymış gibi konuşuyorsun :D
02 Yorumla
Soran1 ayGördüğümü söylüyorum
Gizli Üye(30-35)1 aybüyük göğüslü kadın sevilir çünkü.
küçük göğüslü olanların kadınlığı da düşük gibi bir algı var. itici bulunuyor istenmiyor pek01 Yorumla
Soran1 ayO zaman bizlerin ne sevilmeye nede evlenmeye hakki var iyi oldu bunu öğrenmem evlilikten vazgeçtim aileme dicem
1 ayYazacaktık da yorum yapma demişsin neyse bari puan alak
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 670 cevap paylaştı. Her büyük memeye güzel diyen hiç hayatında serbest büyük meme görmemiştir :D
00 Yorumla
1 ayZayıf kadınlardan hoşlanıyorum ve kalça göğüs de küçük seviyorum
Büyük meme çok itici geliyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayDolgun görünmesi cezbeder yani.
Büyüklük önemli bir konu degil.
Güzellik başka bir şey. Çok güzel olup vücudu iyi olmayabilir.
Yüzunun güzelligi herşeyi görünmez de edebilir.00 Yorumla
1 ayKüçükler daha zarif ve daha güzel bence değerini bilmiyolar 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayGüzellik kalıbına temelli sokmuyoruz canım sadece göğüsleri güzellik kalıbına sokuyoruz.. yok hepsi değil büyük olur diri duranlar güzel sadece
03 Yorumla
Cevap sahibi1 ayYa bir kızın yüzü çirkin olabilir ama memeleri güzeldir.. komple sokmuyoruz
Cevap sahibi1 ayBüyük meme seviyoruz ne yapalım.. suçmu?
Cevap sahibi1 ayBende zenginim suç değil😄😁😆😅
Gizli Üye(36-45)1 ayBen tam tersiyim. Büyük göğüsler bana fazlalık yağ kütlesi gibi geliyor:(
012 Yorumla
Soran1 ayZaten yağ kütlesi o o yüzden şişsin istiyorsan kilo al demişler
Cevap sahibi1 ayErkekler görsel olarak seksi görüyor çoğu ama bence hımbıl bi ağırlık kadında... Ufak olması daha güzel
Soran1 ayValla benim hiiic yok çokta umrumda değil
Cevap sahibi1 ayNası yok 🙄
Soran1 ayBeyefendi küçük rahimle doğdum bugüne kadar hiç adet göremedim adet göremediğim için de östrojen hormonum salgılanmadı ve bu da mememi buyutmedi ergen memesi gbi şu an
Cevap sahibi1 ayYani, umarım bu durumdan negatif etkilenmiyorsundur. Söylediklerini hayatta tecrübe etmediğim için bir yorum yapamayacağım görmeden bir şey diyemem , merakta ettim. Küçük rahimle doğmak ne demek bilemedim, bana yazmanı isterim açıkçası... Ayrıca an itibariyle 95 ve üzeri beden göğüslerden daha güzeldir senin görüntün bence 😊
Soran1 ayYani bu Doğuştan gelen bir durum Bazı kadınlar çift rahimle doğar bazıları rahimsiz doğar bazıları da benim gibi küçük rahimle doğar yani benim şu an rahmim var ama çok küçük adet görmemi engelliyor adet göremediğim için de hormonum olmuyor olmadığı için de göğüs büyümüyor ha tedavisi var Ben Özele de gittim ama kız olduğum için alt muayene yapmak istemedi Ben de nasipse evlenmeyi bekliyorum evlendikten sonra zaten bu işlemleri yaptıktan sonra büyüyecek Ama işte o duruma gelene kadar eşim dediğim insan umarım beni küçümsemez yetebilirim ona
Cevap sahibi1 ayNeden küçümsesin ki? Ne var senin dış görünümünde ya da kadınsal fizyolojinde?
Soran1 ayHiçbir şey yok işte tam tersine tüysüz zarif ince sesli bir gaciyim cilveli olduğumu herkes biliyor tek sorun göğüs işte onunda sebebi bu
Cevap sahibi1 ayBence bu son cümlende yazdığın her şey çok hoş 🙂
Soran1 ayKimi kandırıyorsunuz
Soran1 aySadece mesajı çağırmak için saçma sapan kandırıyorsunuz
Öyle biri şey yok. Sırf büyük göğüslü diye bir kadına güzel denilmez. Yüz hatları, vücut hatları ve ifadesiyle birlikte (uyumlu) daha dişi görünen büyük göğüslü kadınlar güzel bulunur yalnızca. Aynı şey küçük göğüslü kadınlar için de geçerli.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayAbazalıktan ve kadınsı doğurgan ve arzulanan olarak göründüğü için
10 Yorumla
1 ayBence sarkık meme estetik durmuyor yani kıyafette neden nekadar güzel bir algı oluştursada çıplak nasıl gözüktüğünü bildiğim için beğenemiyorum hiç bir türlü sarkık memeleri
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayO sadece bir kriter değilki sarkık olamasıda kazım onun yanında fizikte çok önemli
00 Yorumla
1 ayBüyük göğüs cezbedebilir. Ama asıl mesele libido yüksekliği bence. Büyük göğüslü ama ilişkiden nefret ediyor diyelim. Nolacak?
012 Yorumla
Soran1 ayHiç cezbedici yani yok bana göre tek vasfı çocuk emzirmek o kdr vajina olmazsa memenin önemi var mı peki?
- 1 ay
O kadar da değil. Tahrik ediyor memeler.. vajina her kızda var. Önemli olan libido..
Soran1 ayE benim yok dumduzum ben sevilip evlenemez miyim?
- 1 ay
Sevilirsin. evlenirsin. Hepsi olur merak etme. Neye önem verdiği önemli iki tarafında.. Memeye, karaktere, libidoya.. göğüsleri küçük olan kızların libidosu daha yüksek oluyor diye bir tezim var mesela.. ilişki önemi evlilikte. Rahat edersin, mutlu olursun umarım
Soran1 ayUmarım bu konuda baya özgüvensizlik yaşıyorum çünkü erkeğim memnun edememekten çekiniyorum boyum 173 kilom 56 mesela hamarat iyi sadık bakire bir kızım işte ne önemi varsa artık
- 1 ay
Özgüvensizlik yaşamana gerek yok. Kendine güven. Erkeğini de memnun edersin bence :) en azından bu konuşmalardan bu yorumu yapabilirim :)
Soran1 ayYani umarım sosyal medyaya bakiyorum erkeklerin yorumları gördükçe daha çok içime kapanmaya çalışıyorum ve gerçekten bazen evlenmeyi düşünemiyorum korkuyorum Çünkü
- 1 ay
Korkmana gerek yok. Libidon iyiyse devam…
Soran1 ayİşte bu konuda üstüme tanımam Hele ki birini seviyorsan mesela hayatımda biri var bir erkeği seviyorum Yani inanılmaz arzuluyorum Evli olsam Ona neler neler yaparım ama bir konuda işte özgüvensizlik yaşıyorum Umarım Onu da atlatırım
- 1 ay
İyi olduğunu tahmin etmiştim :) atlatırsın kolayca umarım.. gönlünce olsun her şey.
Soran1 ayTeşekkür ederim çok sagolun 😊
- 1 ay
Rica ederim
1 ayAğzının tadını bilen küçük göğüsleri baş üstünde tutar 😂
20 Yorumla
1 ayAşırı derecede büyükse kötü. Ama göğüsleri yalamak emmek çok zevkli oluyor
015 Yorumla
Soran1 ayBu demek oluyor ki memesi büyük olmayan kızlar evlenmemeli
- 1 ay
Evlensin tabiki. Ama ne kadar büyük işte. yoksa yalamak daha güzel olur. Özellikle kucakta daha rahat yalayıp uçları emilir
Soran1 ayO kadar yapmak için yeterli değil
- 1 ay
Bi denesek olur mu
Soran1 ayNeyi deneyelim ya ne diyorsun sen beni ne sanıyorsun nişanlı bir kızım ben her önünüze gelene yatak teklifi sunmaya iyice alıştınız
- 1 ay
Kucakta nasıl olur diye merak ediyorum. Aşağıya doğru inermi
Soran1 ayNe aşağı doğru iner mi Ne anlatıyorsun
- 1 ay
Yazamıyorum ki burdan. Ama cok merak ettim
Soran1 ayYazma zaten !
- 1 ay
Yazamıyorum ki zaten. Ama çok şanslı ya nişanlın
Soran1 ayNe konuda? Boyumu kilo mu biliyor musun arkadaşım niye dayanarak soyledin
- 1 ay
Göğüslerine dayanarak
- 1 ay
Sana yazamıyorum ki
Soran1 ayArkadaşım nişanlıyım diyorum bana niye yazıyorsun Amacın ne yani Ayıp yani anlatabiliyor muyum
- 1 ay
Bunu burdan yazamıyorum ki. Sadece merak ettiğim 2 şey var
1 ayKüçük göğüsü daha cok begeniyo erkek arkadasım
31 Yorumla
Soran1 ayKüçük daha güzel çünkü kocaman olmasının sebebini anlamıyorum sarkiyor
- Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı.
1 ayyooo büyük göğüslü olmak demek güzel demek değildir.
00 Yorumla
1 ayOna abaza kültürü denir daha sade daha güzel göğüsler tercihimdir.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 319 cevap paylaştı. Evet büyüklükte bitiyor
04 Yorumla
Soran1 ayTamam herosell büyük memeliler senin olsn biz mankenleri nede olsa alan çok
Soran1 ay174 56 kilo evet sakıncası mi var?
Seninkini gorim nasilmis fikrimi solim
05 Yorumla
Soran1 ayAynen kanka bi siz zekisiniz
Soran1 ayKanka 173 56 kiloyum 75i bile doldurmuyor
Güzellik & Bakım konusunda 600 cevap paylaştı. Tam tersi orta olcak 85 ideal
04 Yorumla
Soran1 ayYa bikerede 75 diyin sizin yüzünüzden özgüvensizlik yaşıyoruz
Soran1 ayEee bunu biz mi yarattık biz böyle doğmuşuz biz sevilemez miyiz
- Güzellik & Bakım konusunda 459 cevap paylaştı.
1 ayAlakası yok. Her abazaya inanmayın
04 Yorumla
Soran1 ayValla bisi diyim mi resmen tapıyorlar kızın yüzüne baksan boktan beter hiçbir gebelik naifligi yok ama 109 b açmış dekolte güzellik kraliçesi ilan ediyolar
- 1 ay
Zevkler tartışılmaz demişler lakin güzellik algısı böyle bir şey değil. Herkesin anlayışı farklıdır
Soran1 ayHayır bu zevk değil erkekler için tek kriter büyük olması
- 1 ay
Küçük veya normal boyutta seveni de çok
- Güzellik & Bakım konusunda 834 cevap paylaştı.
1 ayYoo küçükler daha güzel
00 Yorumla Hayır bence öyle değil
00 Yorumla
1 ayYou minik ggüs de severler
00 YorumlaAyrım yapmam hepsini severim
00 Yorumla
1 ayBüyük göğüs hiç sevmiyorum 75-80 arası güzel
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 ayHiç öyle bir kalıba sokmadim
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı. Bir şeye soktuğumuz yok siz kendiniz sokuyorsunuz
00 Yorumla
1 aybüyük göğüsler daha iyi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayBenim için çekici değil
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 837 cevap paylaştı.
1 ayBen kücük severim yani
00 Yorumla
1 ayBüyük =sarkık demek
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 815 cevap paylaştı. Yürüyüp faydalanmak için djdk
00 YorumlaBüyük göğüs candır çünkü
00 Yorumla
1 ayOrtalama olanı iyidir
00 Yorumla
1 ayÖlcüye duyulan ilgidendır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.
1 ayBen taze, küçük, sert, diri ve dik göğüs severim
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. 9 şekilde düşünmüyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayKişiden kişiye göre değişir bu küçük seviyorum ben mesela, seninkiker kaç ki?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayBenim için yüz güzelliği önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayÇünkü güzel oluyo
012 Yorumla
Soran1 ayİşte nesi? Mesela ne yapıyorsunuz? Sarkıyo terliyor pişiyor kokuyor uzaninca sağa sola yatıyor böyle yaparak küçüklerin özgüvenini kırıyorsunuz evlenmekten korkuyorlar
Cevap sahibi1 ayBüyüklükten kastın ne senin ya
Dizlerine kadar gelen bi göğüsten bahsetmiyorum ben
Sarkiyo terliyo pişiyo kokuyo ne 😂
Soran1 ayEvet istediğiniz o değil mi hadi sana diyorum 75i bile doldurmayan kadınla evlenir misin farzet ki fizigi de çok güzel
Cevap sahibi1 ayEvlenirim nediye evlenmeyeyim
Sen kaç yaşındasın bu arada merak ettim
Soran1 ay27 kardesim
Cevap sahibi1 ay16-17 falan sandım sorduğun sorudan ötürü
Soran1 ayYok hayır.
Cevap sahibi1 ayTakma böyle şeyleri bence
Küçükse küçük bu hevesinin kırılmasını sağlayacak bi detay değil
Soran1 ayGüzellik algıları maalesef sosyal medyada her insana erişebilir durumda olduğundan ötürü görüp de özgüvensizlik yaşamımız gayet normal bence.
Cevap sahibi1 ayYa ne alakası var
Büyük penis mi normal penis mi sence senin tercihin hangisi olurdu?
Soran1 ayİyi de bu Benim bugüne kadar hiç umurumda olmadı ki ben sevmiyorsam hiçbir şeyin umursamam Sana yemin ederim bugüne kadar hayatıma aldıgim hiçbir adamın O detayını sormadım hiç de umurumda olmadı
Cevap sahibi1 ayE işte bizim içinde bu önemli değil
Yani ilişkiye etki edecek kadar önemli bi detay değil
- Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı.
1 ayküçüğün tadını gurmeler bilir
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı.
1 ayGenelleme yapmayalar bana itici geliyor
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Onlara göre öyle evet
00 YorumlaÖyle Olanlar Abaza
02 Yorumla
Soran1 ayO zaman ülkenin %85'i abaza
Gözümüzü alamıyorsak demek 😂
02 Yorumla
Soran1 ayAynen kanka bi boka yaramayan memelere bakıp duruyorsunuz bende anlamış değilim
- Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı.
1 ayherkes oyle değil
00 Yorumla Güzeller çünkü
02 Yorumla
Soran1 aySarkık oluyorlar genelde
1 ayTeke kriter o degil
00 Yorumla
1 ayfazla büyük sevmem
00 YorumlaBen sokmuyorum mesela
00 Yorumla
1 ayhoş ve tatlı oldukları için
00 YorumlaBen küçük hastasiyim
00 Yorumla- Devamını Gör (16)