Evet her büyük göğüslü kadına güzel diyorlar, olay sadece büyüklükte mi bitiyor?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
Ben tam tersiyim. Büyük göğüsler bana fazlalık yağ kütlesi gibi geliyor:(
Zaten yağ kütlesi o o yüzden şişsin istiyorsan kilo al demişler
Erkekler görsel olarak seksi görüyor çoğu ama bence hımbıl bi ağırlık kadında... Ufak olması daha güzel
Valla benim hiiic yok çokta umrumda değil
Nası yok 🙄
Beyefendi küçük rahimle doğdum bugüne kadar hiç adet göremedim adet göremediğim için de östrojen hormonum salgılanmadı ve bu da mememi buyutmedi ergen memesi gbi şu an
Yani, umarım bu durumdan negatif etkilenmiyorsundur. Söylediklerini hayatta tecrübe etmediğim için bir yorum yapamayacağım görmeden bir şey diyemem , merakta ettim. Küçük rahimle doğmak ne demek bilemedim, bana yazmanı isterim açıkçası... Ayrıca an itibariyle 95 ve üzeri beden göğüslerden daha güzeldir senin görüntün bence 😊
Yani bu Doğuştan gelen bir durum Bazı kadınlar çift rahimle doğar bazıları rahimsiz doğar bazıları da benim gibi küçük rahimle doğar yani benim şu an rahmim var ama çok küçük adet görmemi engelliyor adet göremediğim için de hormonum olmuyor olmadığı için de göğüs büyümüyor ha tedavisi var Ben Özele de gittim ama kız olduğum için alt muayene yapmak istemedi Ben de nasipse evlenmeyi bekliyorum evlendikten sonra zaten bu işlemleri yaptıktan sonra büyüyecek Ama işte o duruma gelene kadar eşim dediğim insan umarım beni küçümsemez yetebilirim ona
Neden küçümsesin ki? Ne var senin dış görünümünde ya da kadınsal fizyolojinde?
Hiçbir şey yok işte tam tersine tüysüz zarif ince sesli bir gaciyim cilveli olduğumu herkes biliyor tek sorun göğüs işte onunda sebebi bu
Bence bu son cümlende yazdığın her şey çok hoş 🙂
Bana yazar mısın
Yoo öyle bir şey demiyoruz. Neden "erkekler" diyerek bütün erkekler aynıymış gibi konuşuyorsun :D
Gördüğümü söylüyorum
Küçükler daha zarif ve daha güzel bence değerini bilmiyolar 😄
Öyle biri şey yok. Sırf büyük göğüslü diye bir kadına güzel denilmez. Yüz hatları, vücut hatları ve ifadesiyle birlikte (uyumlu) daha dişi görünen büyük göğüslü kadınlar güzel bulunur yalnızca. Aynı şey küçük göğüslü kadınlar için de geçerli.
Büyük göğüs cezbedebilir. Ama asıl mesele libido yüksekliği bence. Büyük göğüslü ama ilişkiden nefret ediyor diyelim. Nolacak?
Hiç cezbedici yani yok bana göre tek vasfı çocuk emzirmek o kdr vajina olmazsa memenin önemi var mı peki?
O kadar da değil. Tahrik ediyor memeler.. vajina her kızda var. Önemli olan libido..
E benim yok dumduzum ben sevilip evlenemez miyim?
Sevilirsin. evlenirsin. Hepsi olur merak etme. Neye önem verdiği önemli iki tarafında.. Memeye, karaktere, libidoya.. göğüsleri küçük olan kızların libidosu daha yüksek oluyor diye bir tezim var mesela.. ilişki önemi evlilikte. Rahat edersin, mutlu olursun umarım
Umarım bu konuda baya özgüvensizlik yaşıyorum çünkü erkeğim memnun edememekten çekiniyorum boyum 173 kilom 56 mesela hamarat iyi sadık bakire bir kızım işte ne önemi varsa artık
Özgüvensizlik yaşamana gerek yok. Kendine güven. Erkeğini de memnun edersin bence :) en azından bu konuşmalardan bu yorumu yapabilirim :)
Yani umarım sosyal medyaya bakiyorum erkeklerin yorumları gördükçe daha çok içime kapanmaya çalışıyorum ve gerçekten bazen evlenmeyi düşünemiyorum korkuyorum Çünkü
Korkmana gerek yok. Libidon iyiyse devam…
İşte bu konuda üstüme tanımam Hele ki birini seviyorsan mesela hayatımda biri var bir erkeği seviyorum Yani inanılmaz arzuluyorum Evli olsam Ona neler neler yaparım ama bir konuda işte özgüvensizlik yaşıyorum Umarım Onu da atlatırım
İyi olduğunu tahmin etmiştim :) atlatırsın kolayca umarım.. gönlünce olsun her şey.
Teşekkür ederim çok sagolun 😊
Rica ederim
Aşırı derecede büyükse kötü. Ama göğüsleri yalamak emmek çok zevkli oluyor
Bu demek oluyor ki memesi büyük olmayan kızlar evlenmemeli
yooo büyük göğüslü olmak demek güzel demek değildir.
Küçük göğüsü daha cok begeniyo erkek arkadasım
Küçük daha güzel çünkü kocaman olmasının sebebini anlamıyorum sarkiyor
Tam tersi orta olcak 85 ideal
Ya bikerede 75 diyin sizin yüzünüzden özgüvensizlik yaşıyoruz
Eee bunu biz mi yarattık biz böyle doğmuşuz biz sevilemez miyiz
Alakası yok. Her abazaya inanmayın
Valla bisi diyim mi resmen tapıyorlar kızın yüzüne baksan boktan beter hiçbir gebelik naifligi yok ama 109 b açmış dekolte güzellik kraliçesi ilan ediyolar
Zevkler tartışılmaz demişler lakin güzellik algısı böyle bir şey değil. Herkesin anlayışı farklıdır
Hayır bu zevk değil erkekler için tek kriter büyük olması
Küçük veya normal boyutta seveni de çok
Ben taze, küçük, sert, diri ve dik göğüs severim
9 şekilde düşünmüyorum
Kişiden kişiye göre değişir bu küçük seviyorum ben mesela, seninkiker kaç ki?
Çünkü güzel oluyo
İşte nesi? Mesela ne yapıyorsunuz? Sarkıyo terliyor pişiyor kokuyor uzaninca sağa sola yatıyor böyle yaparak küçüklerin özgüvenini kırıyorsunuz evlenmekten korkuyorlar
Büyüklükten kastın ne senin ya
Dizlerine kadar gelen bi göğüsten bahsetmiyorum ben
Sarkiyo terliyo pişiyo kokuyo ne 😂
Evet istediğiniz o değil mi hadi sana diyorum 75i bile doldurmayan kadınla evlenir misin farzet ki fizigi de çok güzel
Evlenirim nediye evlenmeyeyim
Sen kaç yaşındasın bu arada merak ettim
27 kardesim
16-17 falan sandım sorduğun sorudan ötürü
Yok hayır.
Takma böyle şeyleri bence
Küçükse küçük bu hevesinin kırılmasını sağlayacak bi detay değil
Güzellik algıları maalesef sosyal medyada her insana erişebilir durumda olduğundan ötürü görüp de özgüvensizlik yaşamımız gayet normal bence.
Ya ne alakası var
Büyük penis mi normal penis mi sence senin tercihin hangisi olurdu?
İyi de bu Benim bugüne kadar hiç umurumda olmadı ki ben sevmiyorsam hiçbir şeyin umursamam Sana yemin ederim bugüne kadar hayatıma aldıgim hiçbir adamın O detayını sormadım hiç de umurumda olmadı
E işte bizim içinde bu önemli değil
Yani ilişkiye etki edecek kadar önemli bi detay değil
küçüğün tadını gurmeler bilir
Onlara göre öyle evet
Gözümüzü alamıyorsak demek 😂
Aynen kanka bi boka yaramayan memelere bakıp duruyorsunuz bende anlamış değilim
Olmamalı mı yoksa
her şey büyüklük değil detaylar var
Memeler iyidir
Bence o kadar değil ya
Her şeyin ortası
Gögüsler önemlidir
E benim yok ben güzel değil miyim?
Guzelsin tabi
Büyütürsun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik algısı maalesef bazen çok yüzeysel kalıplara sıkışabiliyor. Ancak gerçek çekicilik ve güzellik kesinlikle beden ölçülerinde değil, bir kadının duruşunda, cilt ışıltısında ve kendine olan öz güveninde gizli. Göğüs boyutu ne olursa olsun, doğru bakım, zarif bir duruş ve içinin enerjisi seni her zaman çok daha çekici kılar. Sen kendi benzersiz güzelliğinin ve ışığının farkında mısın, seni sen yapan en sevdiğin özelliğin ne? ✨🌸