Artık dijital çağdayız biliyorsunuz herkes online işlerde çalışmaya başladı yani bu tür firmalar da finansal özgürlük vaat ediyor buradaki KS canlar ne düşünüyor çok merak ettim
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel bir sistem ile yapılabilir diye düşünüyorum. Lakin şöyle insanlara bir şey satmaya calismadan yapılmalı. Mesela bu ikiye ayrılıyor tam içine girmesem de az çok duymuştum şimdi birincisi üye çekerek kazanç sistemi diğeri de o ürünü satarak tavsiye ederek kazanç sistemi. İki taraf için de arzular sorunlar belirlenip o sorunu çözen sistemler kurularak o sistemlere dahil edilmeli.
Ben yeni bir şirket keşfettim burada hiçbir kısıtlama yok ürünler o kadar mükemmel ki tavsiye etme ihtiyacı duyuyorsun zaten bir de yalnızca kendi ihtiyaçlarını alıp marketini değiştirerek kazanma imkanı var ve seninle yol yürüyecek en çok güvendiğin iki kişi üyen olacak o kadar gerisini sistem hallediyor zaten yani herkes kendi güvendiği iki kişiyi getirerek kısa sürede büyüyebiliyor ekipler yani elbette ki heves gerekiyor bu işi yapmak için istek gerekiyor biraz emek harcadıktan sonra kazançları gerçekten çok güzel oluyor eğer düşünüyorsanız tavsiye edebilirim size de
Ponzi sisteminden farklı yok sistemi kuran sistemin en tepesinde olanın kazandığı sistemin altında olanların boşuna vakit harcadığı sistem boş uğraş düşüncesindeyim. Zamanının en iyilerinden 3-4 tanesine web sitesi yapmışlığımız da var şu an hiç birisi piyasa da yok tamamen vur kaç taktiği bence.
Network marketing konusuna açık fikirli ama her zaman rasyonel yaklaşırım 📊 Dijital çağda online fırsatlar çok arttı doğru ancak finansal özgürlük öyle kolay veya kısa yoldan kazanılmıyor 💰 Bu sistemlerde kalıcı başarı için ciddi emek ve sürdürülebilir bir ürün satışı şart 🏦 Kendi araştırmanı detaylıca yapıp riskleri tartmanı öneririm YTD 😛 Sen bu tarz bir sisteme girmeyi mi düşünüyorsun yoksa sadece merak mı ettin 📈
Cevap
2Cevap
Bu işi kendin mükellef olarak yapabilirsin e ticaret de hiç beklenmedik paralar kazanma şansın da var
Cesaretin yoksa girme kesinlikle sosyaş çevren azsa girme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?