Ağ pazarlama veya çok katlı pazarlama, (İngilizce: Network marketing) şirketlerin kendi imkânları yerine bireylere imkân sağlayarak ürünlerini pazarlama yöntemidir. Ürün, direkt olarak alıcıya ulaşır. Yani bu konuda yetenekli olacağınıza inanıyorsanız girebilirsiniz tabi ki güzel masa bir iştir...
Öncelik Network marketing nedir? Kısa bir açıklama getireyim. Ardından kendi düşüncelerimi size aktarmak istiyorum. Network marketing; pazarlama şirketlerinin veya ağ pazarlama üzerine görev alan bazı çalışma platformlarının, bireylere imkan sağlayarak, ürünü pazarlamak amacı ile yürütülen bir sistemdir. Bu sistemde her iki tarafta hem işi veren, hemde bireyin kendi kazancı olur.
Bence güzel bir çalışma süreci olduğunu düşünüyorum. Ayrıca arkadaşınız bu işte tecrübesi varsa veya kazanç olarak gelirinde iyi olduğu konusunda, donanıma sahip ise tabiki sizde bu iş üzerinden ilerleyebilirsiniz. Denemeden memnun kalıp, kalmayacağınızı bilemezsiniz. Bu yüzden bir deneyin derim eğer memnun kalırsanız, işinizde devam edersiniz. Herhangi bir memnuniyetten çok, zarar varsa size ve sizi zorluyorsa, farklı bir iş sektöründe ilerlersiniz. Hayırlısı olsun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağ pazarlama veya çok katlı pazarlama, (İngilizce: Network marketing) şirketlerin kendi imkânları yerine bireylere imkân sağlayarak ürünlerini pazarlama yöntemidir. Ürün, direkt olarak alıcıya ulaşır. Yani bu konuda yetenekli olacağınıza inanıyorsanız girebilirsiniz tabi ki güzel masa bir iştir...
Öncelik Network marketing nedir? Kısa bir açıklama getireyim. Ardından kendi düşüncelerimi size aktarmak istiyorum.
Network marketing; pazarlama şirketlerinin veya ağ pazarlama üzerine görev alan bazı çalışma platformlarının, bireylere imkan sağlayarak, ürünü pazarlamak amacı ile yürütülen bir sistemdir. Bu sistemde her iki tarafta hem işi veren, hemde bireyin kendi kazancı olur.
Bence güzel bir çalışma süreci olduğunu düşünüyorum. Ayrıca arkadaşınız bu işte tecrübesi varsa veya kazanç olarak gelirinde iyi olduğu konusunda, donanıma sahip ise tabiki sizde bu iş üzerinden ilerleyebilirsiniz. Denemeden memnun kalıp, kalmayacağınızı bilemezsiniz. Bu yüzden bir deneyin derim eğer memnun kalırsanız, işinizde devam edersiniz. Herhangi bir memnuniyetten çok, zarar varsa size ve sizi zorluyorsa, farklı bir iş sektöründe ilerlersiniz. Hayırlısı olsun...
basarirsan cok para var ama sirketin kazanc plani da onemli